Έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΣΘ για εγγραφή νέων ομάδων με «αντιδράσεις»!!

Κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Καταστατικό της Ενώσης, συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση για αύριο 17/07/2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 στα γραφεία της Ενώσεως (Ροζού 17 – Ερμού, Βόλος) και σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας την ίδια ημέρα και τόπο, και ώρα 18.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα κάτωθι θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.
  2. Επικύρωση πρακτικών Γενικής Συνελεύσεως ΕΠΣΘ της 22/02/2017.
  3. Επικύρωση αποφάσεως του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ για την εγγραφή των νέων σωματείων – μελών Α.Σ.Β. ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ και ΒΟΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Νίκη και Ολυμπιακός με εξώδικα έχουν κάνει γνωστό ότι δεν θεωρούν νομότυπη την έγγραφη του Βόλος ΝΠΣ, αν και στην ΕΠΣΘ παρόμοια  εγγραφή  έχει ξαναγίνει  με την  ερασιτεχνική ΑΣ Κασσάνδρα .

Η Νίκη Βόλου με εξώδικη δήλωση κάνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα δεχθεί την παρουσία του νέου ποδοσφαιρικού σωματείου «Βόλος Ν.Π.Σ.» στη Μαγνησία, εφόσον όπως τονίζει δεν πληροί τους όρους και τους κανόνες μίας τέτοιας μετακίνησης από διαφορετική ποδοσφαιρική Ένωση.

Μετά τη Νίκη, εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία εξέδωσε και  ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, την οποία κοινοποίησε και στην ΕΠΟ. Στο εξώδικο υποστηρίζεται πως οι ενέργειες εγγραφής του Ν.Π.Σ. Βόλος στη δύναμη της ΕΠΣΘ είναι παράνομες

Ο Ολυμπιακός Βόλου δηλώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 17/7, «καθώς δεν έχουμε την πρόθεση να νομιμοποιήσουμε οποιαδήποτε παράνομη απόφαση θα ληφθεί» αναφέρει η εξώδική δήλωση.

Ο «Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βόλος» υποστηρίζει  ότι η μεταφορά της έδρας και η αλλαγή ονόματος έχει γίνει με τον πλέον νόμιμο τρόπο.

 

Έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΣΘ για εγγραφή νέων ομάδων με «αντιδράσεις»!!

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |