ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ – Με προσδοκίες διάκρισης στη Ρουμανία

 

Με τις επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος να δημιουργούν μεγάλη αισιοδοξία για νέες διακρίσεις, η ελληνική αποστολή ρίχνεται από σήμερα στη μάχη της διάκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στο Κλουζ της Ρουμανίας (19 – 23 Απρίλη). Με «βαρύ χαρτί» της αποστολής τον εδώ και ένα χρόνο αήττητο στους κρίκους, Λευτέρη Πετρούνια, αλλά και τους Βλάση Μάρα (μονόζυγο), Βάσω Μιλλιούση (δοκός, ασύμμετροι ζυγοί) να τον ακολουθούν στις προσδοκίες για διάκριση, η Ελλάδα θα μετάσχει στους αγώνες με 10μελή ομάδα. Στην αποστολή θα βρίσκονται ακόμα οι: Ανδρες: Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο), Γιώργος Χατζηευσταθίου (πλάγιος ίππος), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (κρίκοι), Αντώνης Τανταλίδης (έδαφος, πλάγιος ίππος). Γυναίκες: Αργυρώ Αφράτη (όργανα σύνθετου ατομικού), Βάλια Πλυτά (ασύμμετροι ζυγοί, δοκός), Ιωάννα Ξουλόγη (δοκός, έδαφος).

Η φετινή διοργάνωση έχει την ιδιαιτερότητα ότι δεν περιλαμβάνει το ομαδικό αγώνισμα, αλλά αντίθετα απευθύνεται σε αθλητές των οργάνων και του σύνθετου ατομικού.

Η ανδρική… εξάδα της αποστολής είναι αυτή που θα ανοίξει σήμερα το χορό των αγωνιστικών υποχρεώσεων, συμμετέχοντας στον 3ο όμιλο των προκριματικών, που θα διεξαχθούν μετά τις 6 το απόγευμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 10.00 – 12.40: Προκριματικός ανδρών, 1ος Ομιλος. 14.00 – 16.40: Προκριματικός ανδρών, 2ος Ομιλος. 18.00 – 20.40: Προκριματικός ανδρών, 3ος Ομιλος (Χατζηευσταθίου, Τανταλίδης, Πετρούνιας, Κωνσταντινίδης, Ηλιόπουλος, Μάρας).

 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ – Με προσδοκίες διάκρισης στη Ρουμανία

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |