Εναρξη τμημάτων υποδομής του B.C. Volos

 

Αύριο Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας του B.C.Volos για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου γυμνασίου Νέας Ιωνίας Βόλου που γυμνάζονται τα τμήματα.

Τα τμήματα Μίνι (2)-Προμίνι-Ακαδημία (1)-Ακαδημία (2)-Ακαδημία (3) και οι νέες εγγραφές… θα πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου γυμνασίου Νέας Ιωνίας Βόλου… (στις 6:30 το απόγευμα) για την ενημέρωση το προπονητικό πρόγραμμά της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Στην πρώτη συγκέντρωση θα είναι παρών το προπονητικό τιμ και ο τεχνικός Δ/ντης κ. Καρακατσούνης Ιωάννης μαζί με τον υπεύθυνο Υποδομής κ. Καρακατσούνη Κων/νο θ’ αναλύσουν τους στόχους για την νέα αγωνιστική χρονιά, επίσης και οι προπονητές κ. κ. Μάνος Αντώνης και Καραγιώργος Δημήτρης θα παρουσιαστούν από την ομάδα στα τμήματα που θα είναι υπεύθυνοι και θα προπονούν .

Σε  ανακοίνωση του B.C.Volos αναφέρεται: «Όλοι μαζί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας για μια νέα αγωνιστική και μπασκετική χρονιά…!!!

B.C.VOLOS-PLAY WITH “PASSION”

Οι εγγραφές σ’ όλα τα τμήματα άρχισαν “ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ” έλα στην ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα στο βολιώτικο μπάσκετ από το 2007 μέχρι και σήμερα το δείχνουν τα αποτελέσματα εντός και εκτός γηπέδων… έλα να γνωρίσεις το μπάσκετ μέσα από άλλη φιλοσοφία και νοοτροπία μακριά από τα κατεστημένα και τα τυποποιημένα…

ΕΛΑ ΣΤΟ B.C.VOLOS

Ελα να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ …ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ …ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ …ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ …ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ …

Τηλ. επικοινωνίας: 6946284232-6972124459-6973881647

Τηλ. γραμματείας : 698704848

BC.VOLOS-PLAY WITH “PASSION“

FB (bcvolos)

SITE: basketballclubvolos.simplesite.com»

Εναρξη τμημάτων υποδομής του B.C. Volos

Αθλητισμός, Μπάσκετ |