Η ΑΕΚ ανανέωσε την συνεργασίας της με ΟΠΑΠ

Η ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ΟΠΑΠ παρουσιάστηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού, στη Λεωφόρο Αθηνών. Οι δύο εταιρείες, πορεύονται μαζί από το 2013, όταν η ΑΕΚ κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της. Η συνεργασία κορυφώθηκε με τον ΟΠΑΠ να είναι μέγας χορηγός, κοντά σε όλες τις μεγάλες στιγμές, αλλά και σε αυτές που ακολουθούν όπως συνφώνησαν οι παρευρισκόμενοι.

Το λόγο πήρε, πρώτος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Ντέμιαν Κόουλ:

«Ειμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε την ΑΕΚ, μία από τις σπουδαιότερες και ιστορικές ομάδες, με την οποία έχουμε μια μακρά συνεργασία. Ο ΟΠΑΠ και η ΑΕΚ μοιράζονται τις ίδιες αξίες για το αθλητικό ιδεώδες. Σήμερα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνέχεια της συνεργασίας μας. Το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» θα εμφανίζεται για τρίτη χρονιά στη φανέλα της ΑΕΚ, την οποία έχουν φορέσει σπουδαίοι παίκτες.

Η  φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη. Η ΑΕΚ πήρε επική πρόκριση επί της Μπριζ και σε τρεις ημέρες από τώρα θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το Europa League. Ελπίζουμε η σημερινή εκδήλωση να φέρει γούρι. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Από την πλευρά του, ο CEO της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσάνδρου, είπε: «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή γιατί και η σχέση με τον ΟΠΑΠ είναι ξεχωριστη και ιδιαίτερη. Είναι ο σημαντικότερος στρατηγικός εταίρος. Μέσω της συνεργασίας μας έχει αφήσει ήδη το αποτύπωμά του στη σύγχρονη ιστορία μας. Διατηρούμε τον ΟΠΑΠ στην κορυφή του χορηγικού μας προγράμματος. Μαζί θέτουμε υψηλούς στόχους, κάτι που άλλωστε χαρακτηρίζει και τον οργανισμό στο σύνολό του. Η ΑΕΚ και ο ΟΠΑΠ εκπροσωπούν πολλά περισσότερα από απλές εταιρείες. Οπως σε όλους τους τομείς της ζωής, μόνο οι αμφίδρομες σχέσεις μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία. Και η σχέση της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ είναι τέτοια».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ενωσης, Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε: «Ο ΟΠΑΠ μας στήριξε με πράξεις από την αρχή της νέας μας προσπάθειας το 2013 και συνεχίζει να είναι δίπλα μας. Επαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας. Ποδόσφαιρο και αθλητισμός δεν είναι μόνο οι αγώνες στα γήπεδα. Είναι τεράστιος ο αντίκτυπος στην κοινωνία και ο ΟΠΑΠ με τις δράσεις του ανακουφίζει τους κοινωνικά αδύναμους. Ισως αυτό το έργο του είναι και το πιο σημαντικό. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα αποτελεί όχημα για τη σωστή προβολή».

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ, δήλωσε: «Γνωρίζω την προσπάθεια και τη σχέση που διατηρούν ο ΟΠΑΠ και η ΑΕΚ εδώ και τρία χρόνια, αλλά και το πόσο σημαντική είναι η στήριξη του ΟΠΑΠ ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εκτός από τη στήριξη στην ομάδα μας, η εταιρεία αυτή έχει ευρεία κοινωνική δράση και βοηθά συνανθρώπους μας. Μας κάνει να είμαστε ευτυχείς η ανανέωση της συνεργασίας και ελπίζουμε την Πέμπτη να γιορτάσουμε όλοι μαζί μια νέα επιτυχία».

Ο αρχηγός της Ενωσης, Πέτρος Μάνταλος, στη σύντομη τοποθέτησή του υπογράμμισε: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και ο ΟΠΑΠ μια μεγάλη εταιρεία. Το μόνο που μπορεί να αποφέρει και στους δύο αυτή η συνεργασία είναι ένα λαμπρό και κερδοφόρο μέλλον».

 

 

Η ΑΕΚ ανανέωσε την συνεργασίας της με ΟΠΑΠ

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |