Αντίστροφη μέτρηση για  Ευρωμπάσκετ και Εθνική ανδρών

Στους ρυθμούς της συμμετοχής της στο φετινό Ευρωμπάσκετ αναμένεται να μπει από την επόμενη εβδομάδα η Εθνική ανδρών, καθώς -όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία- την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιούλη ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης θα ανακοινώσει τις κλήσεις των παικτών για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα σε πρώτη φάση θα προετοιμαστεί στο ΟΑΚΑ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα για φέτος περιλαμβάνει αρκετά φιλικά, τα οποία θα ξεκινήσουν αρκετά νωρίς.

Συγκεκριμένα, στις 8 Αυγούστου η αποστολή θα ταξιδέψει με προορισμό την Αμβέρσα, όπου θα αντιμετωπίσει την Εθνική Βελγίου, ενώ στις 13 Αυγούστου θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά στις 14 και 15 Αυγούστου και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 16 Αυγούστου. Θα ακολουθήσουν δύο τουρνουά σε ελληνικό έδαφος.

Το πρώτο θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη, 21 – 23 Αυγούστου, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Ρωσίας, της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης και της Τσεχίας. Το δεύτερο είναι το καθιερωμένο τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, 27 – 29 Αυγούστου, με τη συμμετοχή ακόμη της Τουρκίας, της Λιθουανίας και της Ολλανδίας.

 Αντίστροφη μέτρηση για Ευρωμπάσκετ και Εθνική ανδρών

Αθλητισμός, Μπάσκετ |