Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι «ερυθρόλευκες»

Ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπούρσα δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 3-0 και να χάσει την αναμέτρηση και την ευκαιρία να σηκώσει στον ουρανό της Προύσας τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο στο γυναικείο βόλεϊ.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάσεβιτς πήγε στην Προύσα έχοντας στις βαλίτσες της την παρακαταθήκη της τρομερής ανατροπής που έκανε στου Ρέντη, όμως αυτό δε στάθηκε αρκετό απέναντι στην Μπούρσα, που σήμερα δεν αστειευόταν και ήθελε να πάρει το δεύτερο ευρωπαϊκό της τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός είχε πολλά προβλήματα στην υποδοχή αλλά και στο μπλοκ, στοιχεία που αποτελούν μεγάλα ατού του όμως σήμερα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, Χόρβατ και Ντα Σίλβα βρέθηκαν σε τρομερή μέρα και με τις ενέργειές τους «σκότωσαν» τον Ολυμπιακό και χάρισαν στην Μπούρσα μέσα στο σπίτι της τον τίτλο.

Η τουρκική ομάδα προηγήθηκε με 2-0 εύκολα, κάτι που μαρτυράνε και οι διαφορές ανάμεσα στους πόντους των δύο ομάδων. Οι «ερυθρόλευκες» τα έπαιξαν όλα για όλα στο 3ο σετ με σκοπό να κάνουν μια ακόμη μεγάλη ανατροπή, και μείωσαν στον πόντο αλλά την κρίσιμη στιγμή είδαν το μπλοκ της Μπούρσα να βάζει «ταφόπλακα» στην προσπάθειά τους.

Τα σετ: 25-15, 25-16, 25-23

Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι «ερυθρόλευκες»