Παραλαβή Καρτών Διαρκείας της Νίκης Βόλου

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας μας για την ικανοποιητική πορεία της διάθεσης των καρτών διαρκείας τις τελευταίες ημέρες, κάτι που είναι αναμφισβήτητα ένα αισιόδοξο μήνυμα στήριξης και συσπείρωσης του ασύγκριτου κόσμου μας στην ομάδα.

Από τη Τρίτη 26/9/2017 ξεκινά η διαδικασία παραλαβής των καρτών διαρκείας που θα αναγράφουν την κατηγορία, τον αριθμό και το ονοματεπώνυμο του κατόχου.Τόπος παραλαβής θα είναι τα γραφεία των ακαδημιών της ομάδας στην οδό Μαιάνδρου (χώρος πρώην Βlue Star FM) καθημερινά απο την Τρίτη 26 ως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 τις απογευματινές ώρες : 19:15 – 21:15. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους  αστυνομική ταυτότητα ή την απόδειξη προκαταβολής ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την παραλαβή όσο και για την χρήση των καρτών διαρκείας είναι η εξόφληση τους.

Να σημειωθεί ότι όσοι δεν πρόλαβαν να εγγραφούν για κάρτες διαρκείας μπορούν να επικοινωνούν για λίγες μέρες ακόμη με τα μέλη της Δ.Ε.ποδοσφαίρου ή με την γραμματεία στα γραφεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου τις παραπάνω ημέρες και ώρες.

Πληροφορίες στο : 6945306520

Παραλαβή Καρτών Διαρκείας της Νίκης Βόλου

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |