Σπουδαία νίκη των γυναικών της Αργούς  επι της πρωτοπόρου της βαθμολογίας ΑΕ Λάρισας

 

 

Με 3-1 σετ επικράτησε η γυναικεία ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ  της μέχρι το Σάββατο, πρωτοπόρου της βαθμολογίας ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ,  σε αγώνα της 13 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας.  Η ΑΡΓΩ με εξαίρεση το τρίτο σετ, έπιασε εξαιρετική απόδοση και επικράτησε εύκολα  της ομάδας της Λάρισας , η οποία σημειώνεται ότι με την ήττα αυτή έχασε την πρωτοπορία της βαθμολογίας, από την ομάδα της ΝΙΚΑΙΑΣ που επικράτησε με 3-1 του ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ. Για την ΑΡΓΩ ήταν η τέταρτη σερί νίκη, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και ότι η τρίτη θέση που κατέχει στη βαθμολογία είναι πλασματική.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η τελευταία εμφάνιση στον πάγκο της ΑΡΓΟΥΣ του καταξιωμένου προπονητή της Μπάμπη Ρήγα , που ξενιτεύεται σε λίγες μέρες για επαγγελματικούς λόγους. Όλα τα μέλη του συλλόγου και οι παίκτριες,  του αφιέρωσαν τη νίκη και του ευχήθηκαν έτσι με τον καλύτερο τρόπο, καλή τύχη στη νέα του ζωή στη Γερμανία.

Τα σετ: 25-9,25-20, 17-25, 25-14

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος-Ρήγας: Τάσσου, Τσαντοπούλου, Σταυρακοπούλου, Γάκη (L), Χαρχαρή,  Καλαπόδα, Γερολυμάτου, Τσιτσιγιάννη, Κανέλλου (L), Φιλιππίδη, Ζαφειρίου,Γεωργουλοπούλου .

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ιόβτσεφ) Βελεσιώτη,Χατζή,Κοντογιάννη ,Ανδρεάδη,Χρυσοπούλλου, Καμπουρογιάννη,Κουμπαρά, Ιόβτσεβα,Μπρούτσου, Παπαδημητρίου,Τεντολούρη, Μπουφίκου,Λουκανίκα

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 3-1 σετ

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-3 σετ

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΦΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 0-3 σετ

ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 3-1 σετ

ΦΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΑΠΣ ΦΘΙΑ 3-0 σετ

Βαθμολογία:

Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ 34β

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 33β

Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 26β

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 22β

Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ 19β

Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 14β

Α.Π.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ 11β

Γ.Σ.ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 10β

Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 10β

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 10β

Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ 1β

 

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ

 

Με νίκη των κορασίδων της ΑΡΓΟΥΣ , με 3-0 σετ επί του ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ, ολοκληρώθηκε χθες  το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Συλλόγου . O αγώνας έγινε στο  κλειστό εκθεσιακό κέντρο Βόλου και τα κορίτσια της Βολιώτικης ομάδας επικράτησαν εύκολα και χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες  . Με τη νίκη αυτή η ΑΡΓΩ ,διατήρησε την πρώτη θέση στον όμιλό της και εξασφάλισε και μαθηματικά πλέον την πρόκρισή της στη φάση των 16.

Τα σετ: 25-12,25-16,25-13

ΑΣ ΑΡΓΩ : (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου) Πολυζώη, Κανέλλου,Ζαφειρίου,Φιλιππίδη , Σουφλή,Καλαποδά,Τσιτσιγιάννη, Γεολυμάτου,Γεωργουλοπούλου, Χειμάρα,Παπάρα , Νικοβιώτη

Σπουδαία νίκη των γυναικών της Αργούς  επι της πρωτοπόρου της βαθμολογίας ΑΕ Λάρισας

Αθλητισμός, Βόλευ, Πρώτο Θέμα |