Στον Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια ο Πρίντεζης

 

 

Ο «λευκός καπνός» που όλοι περίμεναν στη συνάντηση του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, βγήκε…

Ο άσος του Ολυμπιακού ανανέωσε με την πειραϊκή ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στους «ερυθρόλευκους».

Το συμβόλαιό του έληγε, το όνομά του βρισκόταν στη λίστα κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά εκείνος επέλεξε να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του, την οποία υπηρετεί από 15 ετών.

Μάλιστα, ήταν τόσο συγκινημένος από την ευτυχή κατάληξη του θέματός του, ώστε όταν βγήκε από τα γραφεία της εταιρείας των αδελφών Αγγελόπουλων βούρκωσε…

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Κάναμε μια πάρα πολύ ωραία κουβέντα και σίγουρα όλοι καταλάβαμε τα λάθη μας και το τι έφταιξε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον τίτλο», υπογράμμισε ο Πρίντεζης.

«Με χαροποίησε πολύ ο τρόπος που μιλήσαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία και θα είμαστε και πάλι μαζί. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά, γιατί έτσι όπως δείχνει το πράγμα θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου», πρόσθεσε ο άσος του Ολυμπιακού.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο πειραϊκός σύλλογος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook: «Για πάντα με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος… Ο Γιώργος Πρίντεζης συναντήθηκε με τους προέδρους του Ολυμπιακού κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να μείνει στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια!».

 

 

Στον Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια ο Πρίντεζης

Αθλητισμός, Μπάσκετ |