Τέσσερις μνηστήρες για έναν τίτλο στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα φιλοξενήσει το εφετινό φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας  βολει στους Άνδρες, αυτό το σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου. Σε αντίθεση με την περυσινή διοργάνωση, που ήταν από τις πιο αμφίρροπες των τελευταίων ετών, φαβορί υπάρχει και είναι ο νικητής από το ντέρμπι των ημιτελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι οι κάτοχοι του τίτλου, τον οποίο κατάκτησαν πέρυσι αποκλείοντας στα ημιτελικά τον «Δικέφαλο». Η πειραϊκή ομάδα είναι η πολυνίκης της διοργάνωσης, καθώς μετρά 16 τίτλους. Ακολουθούν Παναθηναϊκός και Ηρακλής με έξι έκαστος, ενώ από ένα Κύπελλο έχουν κατακτήσει η Α.Ε. Νίκαια και ο ΠΑΟΚ. Στους προπονητές, ο Αλέκος Λεώνης προηγείται με πέντε κατακτήσεις κι ακολουθεί ο Γιάννης Λάιος με τρεις.

 

Η αυλαία θα ανοίξει με τον αγώνα της Κηφισιάς απέναντι στην Ορεστιάδα. Αν η ομάδα των βορείων προαστίων νικήσει, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο και παράλληλα προκριθεί και ο Ολυμπιακός, θα έχουμε επανάληψη του περυσινού τελικού, στον οποίο ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-0.

Το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ

17:00  ΑΟΠ Κηφισιάς-Ορεστιάδα

19:30  Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

18:00  Τελικός

Τέσσερις μνηστήρες για έναν τίτλο στη Θεσσαλονίκη