Το πρόγραμμα της 37ης Ανάβασης Πορταριάς

Η 37η Ανάβαση Πορταριάς «AEGEAN Kαραλής» διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο «Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου» (Λ.Α.ΒΟΛΟΥ) και ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφερειακής Ενότητας Ν. Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου – Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ) που κάθε χρόνο είναι αρωγοί στην προσπάθεια του Σωματείου.Η Ανάβαση θα διεξαχθεί στη γνωστή διαδρομή μήκους 3,1 χιλιομέτρων σε τμήμα της Ε.Ο. Βόλου – Πορταριάς από τη διασταύρωση Σταγιατών έως το χωριό Πορταριά, μια διαδρομή με ιδιαίτερες συνθήκες πρόσφυσης αλλά και πονηρές στροφές, όπου απαιτείται ακρίβεια και εξεύρεση του κατάλληλου ελαστικού. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των Ομάδων (Ν,Α,Ε, Formula Saloon, Ιστορικά) που προσμετρούν στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, αλλά και στο νεοσύστατο Πρωτάθλημα αυτοκινήτων του ΣΟΑΑ Ενιαίου με τα SkodaFabia.

Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά το Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, το οποίο περιλαμβάνει τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο των αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά από τις 09:00 έως τις 10:30, καθώς και τη διεξαγωγή των Χρονομετρημένων Δοκιμών στις 12:00. Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου για τα δύο σκέλη του αγώνα με το πρώτο να ξεκινά στις 10:00.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

Πληροφορίες στο επίσημο site της Λέσχης www.lavolos.gr και στο τηλέφωνο/fax της Λέσχης 24210 55339, όπως επίσης στον κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947156759 και τον Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Μπέτα 6944590640.

Ραντεβού στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ !!

 

 

Το πρόγραμμα της 37ης Ανάβασης Πορταριάς

Auto-Moto, Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |