Τουρνουά Beach Soccer στην παραλία του Χορευτού

 

Ο Αθλητικός Όμιλος «Κένταυρος» Ζαγοράς διοργανώνει και τη φετινή θερινή περίοδο για δέκατη έβδομη συνεχόμενη φορά  Τουρνουά Beach Soccer 5Χ5 στην άμμο, στη παραλία του Χορευτού, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι μικροί – μεγάλοι, οι επισκέπτες της περιοχής μας καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να λάβει μέρος στις αθλητικές εκδηλώσεις. Την εκδήλωση συνδιοργανώνει ο Α.Ο Κένταυρος Ζαγοράς, ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου και η  Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι αγώνες του Βeach Soccer θα γίνουν στην άμμο, στην παραλία του Χορευτού. Η διάρκεια του τουρνουά είναι από 31/07 έως και 05/08, με τους τελικούς αγώνες όλων των κατηγοριών την τελευταία ημέρα των διοργανώσεων. Επίσης οι αγώνες θα γίνονται με σύστημα ομίλων-πρόκρισης.

Πληροφορίες όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής καθώς και τα προγράμματα αγώνων θα αναρτηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, στη σελίδα μας στο facebook: (www.facebook.com/aozkentavros) καθώς και στο επίσημο site:(http://www.aozkentavros.gr) του Α.Ο. Κενταύρου Ζαγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής  στο τηλ. 24260 23060 κ. Θαρσίτη Γεώργιο.

 

 

Τουρνουά Beach Soccer στην παραλία του Χορευτού