Νικητής το θέαμα και η ανθρωπιά στο Antetokounbros Event 2017

 

Χόρτασε από μπάσκετ και θέαμα ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης για το Antetokounbros Event 2017, των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Εντυπωσιακές φάσεις και καλάθια, πολλά χαμόγελα, δώρα για τυχερούς και οικονομική ενίσχυση για την «Κιβωτό του Κόσμου» ήταν η σύνθεση της βραδιάς, που άφησε τους πάντες ικανοποιημένους.

Αντίπαλος της ομάδας των δύο διάσημων αδελφών, το ταλέντο των οποίων αναδείχθηκε στην Ελλάδα αλλά αξιοποιήθηκε μακριά απ΄ αυτή, ήταν η Εθνική του 2005, που είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Ζεστότερο» χειροκρότημα από όλους τους τότε διεθνείς εισέπραξε ο Διαμαντίδης, χωρίς φυσικά να δυσαρεστηθούν οι Ζήσης, Χατζηβρέττας, Παπαλουκάς, Βασιλόπουλος, Ντικούδης, Κακιούζης, Τσαρτσαρής και Παπαδόπουλος, όπως και ο κόουτς της ομάδας, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Το τζάμπολ του αγώνα έκανε ο πατέρας Αντώνιος, εμπνευστής της «Κιβωτού του Κόσμου», με την ομάδα των Αντετοκούμπο να αναδεικνύεται νικήτρια με 109-107, αφού ο Διαμαντίδης αστόχησε στο τρίποντο της νίκης, σε αντιδιαστολή με τον ημιτελικό απέναντι στη Γαλλία!

«Είμαστε όλοι αδέρφια. Ηταν τιμή μας που παίξαμε σήμερα απέναντι στην Εθνική ομάδα του 2005», φώναξαν μετά το τέλος του αγώνα από το κέντρο του αγωνιστικού χώρου ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Νικητής το θέαμα και η ανθρωπιά στο Antetokounbros Event 2017