Η Απολλώνειος χορωδία τραγουδά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Η ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΑ

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017,  Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου Ώρα 8:30 μμ

Η Απολλώνειος ανδρική χορωδία Ν. Ιωνίας του Δήμου Βόλου, συνεχίζοντας την    καλλιτεχνική αλλά και φιλανθρωπική της δράση για 43η χρονιά (έτος ίδρυσης 1974),προετοίμασε  την φετινή συναυλία της με σκοπό  να στηρίξει τα ‘’Βήματα Ζωής’’ των παιδιών με αναπηρία, των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Φέτος θα παρουσιάσει ένα χορωδιακό πρόγραμμα με τίτλο ¨Τα έντεχνα του Στέλιου Καζαντζίδη¨ , ενώ η συναυλία θα γίνει με τη στήριξη του  Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη.

Θα ακουστούν τραγούδια που  εμπιστεύτηκαν  στον Στέλιο Καζαντζίδη μεγάλοι Έλληνες συνθέτες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Μάνος Λοΐζος, ο Χρήστος Λεοντής, ο Σταμάτης Σπανουδάκης  ο ,Γιώργος Ζαμπέτας, ο Βασίλης Τσιτσάνης κ.α. Οι συνθέτες αυτοί χρησιμοποίησαν το Στέλιο Καζαντζίδη  σε τραγούδια για τον Ελληνικό κινηματογράφο αλλά και στη δισκογραφία ολοκληρωμένων έργων τους (Στην Ανατολή ,Καταχνιά κ.λ.π).

Τη Χορωδία συνοδεύουν στην κιθάρα ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, στο ακορντεόν ο Διακουμής  Παπαδιακουμής και στο μπουζούκι ο Δημήτρης Τυφλίτης. Τραγουδούν  ο βολιώτης παλιός τραγουδιστής Σωτήρης Κύρκος και ο Μάκης Αζαριάδης από την Καρδίτσα.

Την Καλλιτεχνική επιμέλεια και τη διεύθυνση έχει ο μαέστρος της  χορωδίας  Γιώργος Διαμαντόπουλος ο οποίος θα συνοδεύσει και στο πιάνο.

Το πρόγραμμα παρουσιάζει ο μουσικός παραγωγός Βασίλης Ιορδανίδης

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν εξ ολοκλήρου υπέρ των Θεραπευτικών Προγραμμάτων της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Τιμή  πρόσκλησης  : 5€

Η Απολλώνειος χορωδία τραγουδά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου