Στην Γαλλία και στην Σ.Ετιέν ο βολιώτης Αλ.Κατράνης!

Μαθήματα γαλλικών πρέπει να αρχίσει ο νεαρός βολιώτης Αλέξανδρος Κατράνης, καθώς ο αριστερός μπακ του Ατρόμητου, που πηγε στο Περιστέρι από την Αγία Παρασκευή εξαργυρώνοντας τις εκπληκτικές του εμφανίσεις που του πρόσφεραν και την καθιέρωση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας, είναι πολύ κοντά στη Σεντ Ετιέν.

Οι Γάλλοι κατέθεσαν πρόταση που έφτασε κοντά στις 600.000 ευρώ, ωστόσο η προσφορά των «στεφανουά» απορρίφθηκε, με τον Ατρόμητο να ζητά παραπάνω χρήματα και επιπλέον μπόνους κατόπιν συμμετοχών του παίκτη, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης, αφού μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα παιδί 19 ετών.

Η αντιπροσφορά επί της ουσίας ήταν πρόκληση του Ατρόμητου ώστε να ανέβουν οι Γάλλοι στα δικά του «θέλω» και όχι να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή –οι «κυανόλευκοι» ποτέ δεν θα έκοβαν το δρόμο στον ποδοσφαιριστή μπροστά σε μια τέτοια προοπτική- και αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες είναι σε συνεχείς επαφές για να υπάρξει συμφωνία.

Σήμερα Δευτέρα (7/8) θα πετάξει για την Γαλλία ο Αλέξανδρος Κατράνης, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σεντ Ετιέν. Ο Ατρόμητος έχει συμφωνήσει με την Γαλλική ομάδα, στα 800.000 με το deal να περιλαμβάνει ποσοστό μεταπώλησης (15%) και διάφορα άλλα μπόνους (ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών στο σαμπιονά και αν ο σύλλογος βγει στην Ευρώπη). Ουσιαστικά, υπάρχουν κάποιες διαδικαστικές εκκρεμότητες για να κάνει ο διεθνής αριστερός μπακ των Περιστεριωτών το άλμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα και σε μία ιστορική ομάδα. Όπως και να έχει ισως και σήμερα θα πέσουν οι υπογραφές και o Κατράνης θα ανήκει για τα επόμενα πέντε χρόνια στη Σεντ Ετιέν.

Καλά πληροφορημένες πηγές τονίζουν ότι «πολύ δύσκολα θα χαλάσει» η συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν και ο Αλέξανδρος Κατράνης είναι πολύ κοντά στο να κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα, με τον ίδιο να επιβραβεύεται για την απόδοσή του εντός γηπέδου σε αγώνες και προπονήσεις, αλλά και για τους χαμηλούς τόνους με τους οποίους προτιμά να δουλεύει.

Αυτές οι εξελίξεις κινητοποιούν τον Ατρόμητο και στο μεταγραφικό παζάρι. Ήδη υπάρχουν ματιές για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, τη στιγμή όμως που υπάρχει ήδη και ο Δημήτρης Γιαννούλης που αποκτήθηκε φέτος από τον ΠΑΟΚ ενώ είναι πλέον πάρα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ένας παίκτης στη μεσοεπιθετική γραμμή, χωρίς ακόμα όμως να υπάρχει ειλημμένη απόφαση για κάτι τέτοιο, καθώς οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κατράνη ήταν πάρα πολύ άμεσες.

Νεότερα στο θέμα αναμένεται να υπάρξουν μεσα στην εβδομάδα, αφού και ο Ατρόμητος δεν θέλει να τραβήξει το ζήτημα σε μάκρος.

Στην Γαλλία και στην Σ.Ετιέν ο βολιώτης Αλ.Κατράνης!