Ο Γιάννης Σακκόπουλος σε περιοδεία κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε περιοδεία που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο, το Επιμελητήριο, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, και το Δημαρχείο Βόλου, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, συμμετείχε ο υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Σακκόπουλος.

Ο κ. Σακκόπουλος μαζί με τους συνυποψήφιους του κόμματος, επισκέφτηκαν αρχικά το Νοσοκομείου Βόλου, όπου εκεί είχαν συνάντηση με μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κωνσταντίνο Καραμπάτσα και τον Υποδιοικητή Χαράλαμπο Μπαλή. Ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των εργαζομένων και τα ζητήματα που πλήττουν τον κλάδο τους καθώς και για θέματα του Νοσοκομείου. Από την πλευρά του ο κ. Σακκόπουλος, τόνισε την ανάγκη πρόσληψης νοσηλευτικού, υγειονομικού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και την πρόσληψη ιατρών.
Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Εκεί συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τέλη Μπασδάνη, όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ο κ. Σακκόπουλος επεσήμανε ότι το Επιμελητήριο θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό των επιχειρήσεων που πλήττονται από την άδικη κι υψηλή φορολογία, και τόνισε την ανάγκη για εισαγωγή κοινωνικών κριτηρίων στις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών.
Το κλιμάκιο μετά την επίσκεψή του στο Επιμελητήριο επισκέφτηκε, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου. Ο Πρόεδρος του ΟΛΒ Γιάννης Πρίγκος υποδέχθηκε τους υποψήφιους Βουλευτές και τους ενημέρωσε για θέματα του λιμανιού. Όπως δήλωσε ο κ. Σακκόπουλος «Το λιμάνι του Βόλου, λόγω της γεωφυσικής του θέσης, έχει τη δυνατότητα μετά και την λειτουργία του τέρμιναλ να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον τομέα της κρουαζιέρας και του τουρισμού». Οι υποψήφιοι Βουλευτές επισκέφτηκαν επίσης το Δημαρχείο του Βόλου, και τέλος πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη και στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» όπου συναντήθηκαν με δημοσιογράφους και με τον εκδότη της εφημερίδας Γιώργο Πώποτα.

Αυριανό πρόγραμμα κλιμακίου Υπ. Βουλευτών ΠΑΣΟΚ και μελών ΝΕΕΑ

Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας:
Αύριο, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου κλιμάκια μαζί με τους Υποψηφίους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ : Αναστασίου Γιάννη, Γαργάλα Κατερίνα, Γίτση Μαρία, Καρεπίδη Γιώργο, Λουφόπουλο Δημήτρη, Μπαρτζιώκα Σούλα, Πολίτη Αντώνη και Σακκόπουλο Γιάννη θα επισκεφθούν το πρωί:
• 10 π.μ. τη Νομ.Αυτοδ.Μαγνησίας
• 11 π.μ. το Εργατ.Κέντρο Βόλου & ΑΔΕΔΥ
• 12 μ.μ. Εφορία
• 13 μ.μ. το ΙΚΑ
Και το απόγευμα επίσης θα επισκεφθούν:
• 17 μ.μ. Διμήνι
• 18 μ.μ. Σέσκλο

Ο Γιάννης Σακκόπουλος σε περιοδεία κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |