Πραγματοποιήθηκε η Συναυλία Αγάπης που διοργάνωσε η Μικτή Χορωδία της Δ.Ε.Αγριά-Δ.Βόλου

«Η αγάπη κινεί τα πάντα»
Για ακόμη μια φορά ταξιδέψαμε σ ένα απογευματινό γεμάτο όνειρα, γεμάτο μαγεία και αγάπη για το συνάνθρωπο, με Ύμνους, χρώματα και μουσικές.
Με πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 το απόγευμα, η Συναυλία Αγάπης που διοργάνωσε η Μικτή Χορωδία της Δ.Ε.Αγριά-Δ.Βόλου.
Η αθρόα προσέλευση του κόσμου, που μέσα από το κάλεσμα της χορωδίας και της Τοπικής μας Εκκλησίας, κατέκλυσε τον χώρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη στην Αγριά, όπου και πραγματοποιήθηκε η συναυλία, ανέδειξε για μία ακόμη φορά την αγάπη της χορωδίας και του Σώματος της Εκκλησίας, προς τους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας, ιδίως αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, αφού στην είσοδο του ιδρύματος υπήρχε η δυνατότητα προαιρετικής συνεισφοράς ή προσφοράς τροφίμωνγια την ενίσχυση του ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου της πόλης μας, από το οποίο καθημερινά σιτίζονται 60 πτωχές οικογένειες.
Η Μικτή Χορωδία της Δ.Ε.Αγριάς του Δ.Βόλου υπό τη διεύθυνση του κ.Βλάση Μαστρογιάννη και την συνοδεία του πιάνου της κ.Ζέφης Κατσαρού απέδωσε με μοναδικό τρόπο, κομμάτια Ελλήνων και ξένων συνθετών, ενώ ο π.Βαρνάβας Ε.Σαράτσης εφημέριος του Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου Δ.Ε.Αγριάς-Δ.Βόλου, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΎ και Πρόεδρος του Σωματείο Φίλων της Μικτής Χορωδίας Δ.Ε.Αγριάς-Δ.Βόλου ευχαρίστησε τα μέλη της Μεικτής Χορωδίας, τους επισήμους, όλους όσους επώνυμα ή ανώνυμα εργάσθηκαν εθελοντικά για την επιτυχία της εκδήλωσης, τους χορηγούς το Κοινωφελές Ίδρυμα Νικολάου και Ελένης  Πορφυρογένη, η τηλεόραση του ΑSTRA και τη κ. Εύη Ράπτη, η εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ, το Ρ/Σ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, την Ομάδα Αμεσης Επέμβασης, το βιβλιοπωλείο Πάπυρος της κ. Λυν Ζαχοπούλου το ζαχαροπλαστείο του κ. Παύλου Φιλίππου το φωτογραφείο της πόλης μας του κ.Θανάση Κωτσόπουλου, τον π.Βασίλειο για αυτή του την παρακαταθήκη στο Τομέα της Φιλανθρωπίας και της Κοινωνικής Προσφοράς, τον π.Γεώργιο και τα μέλη του  Εκκλησιαστικού  Συμβουλίου του  Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς για την αμέριστη βοήθειά τους, για τη καθημερινή συνεργασία τους, όλα  τα εκλεκτά μέλη που συγκροτούν το  συμβούλιο του Δ.Σ. του Σπιτιού Γαλήνης Χριστού, που με ιδιαίτερη αγάπη, διάκριση αλλά και  σεβασμό στο πρόσωπο του αδελφού μας, διακονούν με καθημερινό κόπο και αφιλοκερδώς το έργο  της φιλανθρωπίας της ενορίας μας.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ αισθάνθηκε έντονα την ανάγκη, για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσει όλους θερμά, που με κάθε πρόσφορο τρόπο, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, εξακολουθείτε να συμπαραστέκεστε έμπρακτα στις Φιλανθρωπικές δραστηριότητές του.
Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε και αφιέρωσε την συναυλία Αγάπης σε όλες τις εθελόντριες που πρόθυμα προσφέρθηκαν να βοηθήσουν το έργο μας και δεν είναι λίγες, και θέλω να γνωρίζουν ότι στα πρόσωπα των αδελφών μας, όλοι διακονούμε τον ίδιο τον Χριστό κατά την ευαγγελική Του ρήση «επείνασα γαρ και εδώκατέ μοι φαγείν».
Θύμισε στο πολυπληθές ακροατήριο, πως μέσα από τον κάθε συνάνθρωπό μας συναντούμε τον ίδιο Τον Χριστό και τόνισε την αξία της αγάπης και της φιλανθρωπίας, κάλεσε τους παρευρισκομένους να αγαπήσουν τον Νυμφίο Χριστό, να τον φιλήσουν Αναστάντα, προσέχοντας αυτό το φιλί να είναι αγάπης και όχι προδοσίας, σαν του Ιούδα.

Πραγματοποιήθηκε η Συναυλία Αγάπης που διοργάνωσε η Μικτή Χορωδία της Δ.Ε.Αγριά-Δ.Βόλου

Μαγνησία, Πολιτισμός, Πρώτο Θέμα |