Συναυλία της «ΙΩΝΙΑΣ» με τίτλο »Στα μονοπάτια της παράδοσης»

Στις 4 Ιουλίου 2017 στο Ανοιχτό Θέατρο Ν. Ιωνίας στις 9:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία της «ΙΩΝΙΑΣ» με τίτλο:
 «ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ»
Πρόκειται για ένα μουσικό οδοιπορικό της παραδοσιακής μας μουσικής από τη Θράκη ως την Κύπρο και από τη Μικρά Ασία ως τα Επτάνησα.
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη, και ο Βασίλης Αγροκώστας οι ερμηνευτές αυτής της βραδιάς. Φιλική συμμετοχή ο Νίκος Καραγιάννης.
Την παράσταση θα πλαισιώσουν χορευτικές ομάδες του συλλόγου Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε – Χοροστέκι. Δάσκαλοι: Λίλια Τσιπτσέ, Νίκος Μούτσελος. Η συναυλία αυτή αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης παράστασης που δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 23 Φεβρουαρίου 2017 και ο κύκλος αυτού του μεγάλου επιτεύγματος θα κλείσει στις 13 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Η «Ιωνία» είναι ένα σύνολο από 16μελή ορχήστρα αποτελούμενη από καθηγητές μουσικής, από 160μελή χορωδία αποτελούμενη από παιδιά ηλικίας 4 – 18 χρόνων και από 40μελή χορωδία ενηλίκων.
Η αγάπη των καθηγητών στα παιδιά, ο ζήλος να μεταλαμπαδεύσουν σ΄ αυτά την αγάπη για τη μουσική μας παράδοση, τα γεμάτα ενθουσιασμό και θέληση παιδιά – μέλη της «Ιωνίας», καθώς και η αμέριστη στήριξη των γονέων τους, αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας αυτού του μικρού θαύματος που επιτελείται στην πόλη μας.

 Διδασκαλία – Διεύθυνση Χορωδίας : Κορνηλία Φραγκογιάννη Καλλιτεχνική Διεύθυνση : Νεκτάριος Δεμελής

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 
Προπώληση  στον Μουσικό Οίκο Κεχαΐδη 28ης Οκτωβρίου 118  (2421 037891) ,
στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου Σταδίου και Μανδηλαρά  (2421 091150)
και στο Κομμωτήριο Georgette Αναλήψεως   με  Κασσαβέτη 86  (2421 055375).

Συναυλία της «ΙΩΝΙΑΣ» με τίτλο »Στα μονοπάτια της παράδοσης»