Συνελήφθησαν 4 άτομα για κλοπή και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στο Βόλο, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν, προχθές (15-05-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 22, 25, 26 και 40 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ο 22χρονος και 25χρονος την (14-05-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, διέρρηξαν κατάστημα, ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν μία τηλεόραση, δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές ( tablet ), καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, συνολικής εκτιμώμενης χρηματικής αξίας (1.500) ευρώ. Επιπλέον, κατά τη διαφυγή τους, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 29χρονου ημεδαπού, η οποία ήταν σταθμευμένη εξωτερικά του καταστήματος.

Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκαν στην πόλη του Βόλου οι δύο δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.

Περαιτέρω, όπως εξακριβώθηκε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, οι προαναφερόμενοι είχαν πουλήσει την τηλεόραση στον 26χρονο συλληφθέντα, έναντι του χρηματικού ποσού των (50) ευρώ, καθώς και τον ένα από τους δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές στον 40χρονο συλληφθέντα, έναντι του χρηματικού ποσού των (15) ευρώ.

Οι αφαιρεθείσες συσκευές βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Συνελήφθησαν 4 άτομα για κλοπή και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |