Τα Super Markets ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ενισχύει με δωροεπιταγές το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

Τα σούπερ μάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας εδώ και χρόνια, προχώρησαν, σε μια εξαιρετικά θετική ενέργεια στήριξης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου.

Σε συνάντηση που είχε ο Δ/ντής του καταστήματος κος Γουσοτίδης Δημήτριος, με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κο Αναστάσιο Μπατζιάκα στο κτήριο Στρεφτάρη, του παρέδωσε δωροεπιταγές αξίας 856 €, τις οποίες η Αντιδημαρχία, μετά από υπόδειξη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, θα διαθέσει μέσα από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο σε ενδεείς οικογένειες που υποσιτίζονται. Η συνεργασία με την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ θα διευρυνθεί με τακτικές δωρεές προϊόντων κατάψυξης, συντήρησης , έτοιμων φαγητών και προϊόντων μαναβικής.
«Η ενέργεια των σούπερ μάρκετ «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ», δείχνει την ευαισθησία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε δύσκολη περίοδο, οικονομικής και κοινωνικοπολιτικής κρίσης. Χάρις σ’ αυτήν έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε τους, δυστυχώς, συνεχώς αυξανόμενους δικαιούχους του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, με είδη που θα μας προμηθεύουν τα καταστήματα «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου, κος Αναστάσιος Μπατζιάκας.

Τα Super Markets ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ενισχύει με δωροεπιταγές το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |