Τσικνοπέμπτη με την Βολιώτικη Χορωδία

Τσικνοπέμπτη με την Βολιώτικη Χορωδία

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 στο κέντρο «Ενυδρείο» η αποκριάτικη βραδιά της Βολιώτικης Χορωδίας.

Κεντρικό θέμα της βραδιάς ήταν η οπερέτα «Βαφτιστικός», που ανέβηκε πέρυσι σε τέσσερεις παραστάσεις, με μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό της πόλης. Με εκτελεστές την Νεκταρία Παπαδημητρίου στο πιάνο, την Κατερίνα Αποστολοπούλου (Βιβίκα), την Τζένη Χατζηδήμου (Κική), τον Ευάγγελο Κακάλια (Συνταγματάρχη και Σκηνοθέτη της παράστασης), τον Γαβριήλ Μουσκή (Αρχιτέκτονα Μαρτή) και τα μέλη της Χορωδίας με στολές εποχής, τα δημοφιλή τραγούδια του Βαφτιστικού ενθουσίασαν για μία ακόμη φορά τους φίλους του καλού τραγουδιού και δημιούργησαν μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα που κράτησε μέχρι αρκετά μετά τα μεσάνυχτα.

 

voliotiki xorodia2 tsiknopempti 2017

Σ’ αυτό συνέβαλε και η πολύ έμπειρη ορχήστρα, που συγκροτούνταν από τον Γιάννη Ψαθά, τον Δημήτρη Πετρή, τον Βασίλη Καραμπάση και τον Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη, η οποία ξεσήκωσε τον κόσμο σε ελληνικούς χορούς και όχι μόνο.

Η Βολιώτικη Χορωδία ευχαριστεί τους Βολιώτες που τόσο θερμά ανταποκρίθηκαν σ’ αυτό το κάλεσμα, τις 131 επιχειρήσεις του τόπου μας καθώς και τους πολλούς Χορωδούς, που με τις προσφορές τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην οικονομική ενίσχυση του Σωματείου και την διεύθυνση του «Ενυδρείου» για την άψογη περιποίηση,

Η  Βολιώτικη Χορωδία εύχεται σε όλους και όλες Καλές Απόκριες και Καλήν Αντάμωση στις επόμενες εκδηλώσεις της.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γραμματέας

Χαράλαμπος Σκυργιάννης                                                  Αποστολία Βολιώτη

Voliotiki Xorodia

 

Τσικνοπέμπτη με την Βολιώτικη Χορωδία

Magazine, Εκδηλώσεις, Μαγνησία, Πρώτο Θέμα |