Επίθεση των Anonymous σε 8 ακόμα τράπεζες!

Η εκστρατεία των Anonymous, OpIcarus που έχει στόχο τον τραπεζικό τομέα σε όλον τον κόσμο φαίνεται να παίρνει διαστάσεις αφού 8 ακόμα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα χτυπήθηκαν με DDoS επιθέσεις τις τελευταίες ημέρες!

12660251_221208208221181_876111042_n-1 Anonymous

Οι πρώτες επιθέσεις DDoS έγιναν στην Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος όπως αποκάλυψε πρώτο το SecNews και ακολούθησαν λίγες μέρες μετά παρόμοιες επιθέσεις εναντίον της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.

Λίγο αργότερα ο αριθμός των επιθέσεων εκτοξεύθηκε και πλέον έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις και από πολλά τμήματα των Anonymous όπως οι Ghost Squad Hackers.

Ο επίσημος λογαριασμός Twitter της εκστρατείας @Op_Icarus ανέφερε αυτό το Σαββατοκύριακο DDoS επιθέσεις στην Κεντρική Τράπεζα της Δομινικανής Δημοκρατίας (το μόνο site που είναι ακόμα κάτω), στην Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών Guernsey, στην Κεντρική Τράπεζα της Ολλανδίας και στην Κεντρική Τράπεζα των Μαλδίβων.

Μία μέρα μετά, το HackRead ανέφερε επίσης επιθέσεις στην Κεντρική Τράπεζα της Κένυας και στην Εθνική Τράπεζα του Παναμά.

Επίσης το μέλος των Ghost Squad Hackers, s1ege έγραψε στο Twitter για μια επίθεση στην Κεντρική Τράπεζα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης κι ένα μέλος των Anonymous, BannedOffline έγραψε για παρόμοιες επιθέσεις στην Κεντρική Τράπεζα του Μεξικού.

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα οι hackers των Anonymous κατάφεραν να επιτεθούν σε 10 από τις 160 τράπεζες που είχαν δηλώσει στο online μανιφέστο στις οποίες περιλαμβάνονται η Federal Reserve Bank των ΗΠΑ, η Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ,  το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και η Τράπεζα της Αγγλίας.

 

#OpIcarus #TangoDown Get fucked Guernsey Financial Services Commission . pic.twitter.com/hsHrzPzW4W

— OpIcarus (@Op_Icarus) May 6, 2016

https://t.co/iO3VxH80bb “Bank Of Bosnia” #OpIcarus #GhostSquadHackers #Offline pic.twitter.com/oEX5qWffK5

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Επίθεση των Anonymous σε 8 ακόμα τράπεζες!

Τεχνολογία |