24ωρο ενισχυμένο… στήθος για διακοπές ή γάμους !

Γιατρός εγγυάται ενισχυμένο στήθος για 24 ώρες και προτείνει το «στήθος διακοπών»

Σύμφωνα με τον Νόρμαν Ρόου τα στήθη με τη μέθοδό του θα είναι ενισχυμένα για 2-3 εβδομάδες

Όταν αγοράζετε αυτοκίνητο κάνετε τεστ ντράιβ, όταν αγοράζετε ένα ρούχο πρώτα το δοκιμάζετε, οπότε γιατί όταν «αγοράζετε» πλαστικό στήθος να μην μπορείτε να κάνετε το ίδιο;

Κάπως έτσι σκέφθηκο ο νεοϋρκέζος πλαστικός χειρούργος Νόρμαν Ρόου ο οποίος ανέπτυξε την φόρμουλα για το στήθος που φουσκώνει για ένα 24ωρο προκειμένου η υποψήφια να δει από πρώτο χέρι αν η επιλογή που σκέφτεται να κάνει της ταιριάζει.

Ο Ρόου έχει ονοματίσει «στιγμιαίο στήθος» την φόρμουλα που αποτελείται από μια ένεση αλατούχου διαλύματος και η οποία δίνει την εντύπωση εμφυτεύματος σιλικόνης για μια ημέρα.

Ο γιατρός υποστηρίζει ότι τουλάχιστον δύο από τις πελάτισσές του στις οποίες εφάρμοσε την τεχνική την έχουν δοκιμάσει από δύο φορές και ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν το φουσκωμένο στήθος τους ταιριάζει.

Το επόμενο βήμα για τον Ρόου θα είναι να αναπτύξει φόρμουλα που θα κρατάει ενισχυμένο το στήθος για δύο ή τρεις εβδομάδες προκειμένου να καλύψει ειδικές ανάγκες όπως διακοπές ή γάμους.

Όσον αφορά το κόστος ο Ρόου υποστηρίζει ότι θα είναι ανάλογο της δημοφιλίας της μεθόδου εκτιμώντας ότι το 2016, όταν, δηλαδή, πιστεύει ότι θα πάρει την άδεια των αμερικανικών αρχών, θα είναι μικρότερο των 2.500 δολαρίων που απαιτούνται για το 24ωρο στήθος.

πηγή: protothema.gr

24ωρο ενισχυμένο… στήθος για διακοπές ή γάμους !

Magazine, Παράξενα |