Αναβολή στην έφεση του Ολυμπιακού

Παράταση μίας εβδομάδας πήρε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού σχετικά με την πολύ βαριά τιμωρία που είχε δεχθεί πρωτόδικα για όσα είχαν γίνει στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (αφαίρεση 3 βαθμών, δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 90.000 ευρώ).
Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αίτημα για αναβολή λόγω κωλύματος της νομικής τους εκπροσώπησης, αφού υπήρξε και η παρουσία των Πειραιωτών στον αθλητικό δικαστή για την υπόθεση του ΠΑΟΚ.
Το αίτημα, λοιπόν, έγινε δεκτό και η έφεση θα εκδικαστεί την επόμενη Πέμπτη (1/3) στις 17.30.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα γραφεία της ΕΠΟ υπήρχε διακριτική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.
Αναβολή προέκυψε και στην εκδίκαση της υπόθεσης για το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες», στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ως γνωστόν, ο Ολυμπιακός είχε κάνει πρόσθετη παρέμβαση και το «παρών» στα γραφεία του αθλητικού δικαστή της Σούπερ Λίγκας έδωσε ο δικηγόρος των Πειραιωτών Αργύρης Λίβας, ζητώντας να γίνει η δίωξη με βάση όχι μόνο το άρθρο 4α, αλλά και το 4β.
Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν να αφαιρεθούν βαθμοί από τους Θεσσαλονικείς, κι ενώ έχει ήδη σταλεί έγγραφο στον αθλητικό εισαγγελέα, ώστε να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη.
Πλέον, η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 15 Μαρτίου, στις 15.30 το μεσημέρι, κι ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει παίξει μέχρι τότε με τον Αστέρα στην Τρίπολη και με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αναβολή στην έφεση του Ολυμπιακού

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |