ΒΟΛΕΪ Με κοινή αποστολή την ανατροπή

Δύσκολο έργο έχουν οι ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού στους σημερινούς επαναληπτικούς τελικούς για το Challenge Cup, μετά τις ήττες τους στα πρώτα παιχνίδια. Η ανδρική ομάδα φιλοξενεί στο ΣΕΦ την ιταλική Ραβένα (20.30 – Cosmote Sports 6), ενώ οι γυναίκες δοκιμάζονται στην Τουρκία με αντίπαλο την Μπούρσα (18.00 – Cosmote Sports 7).
Η επιστροφή της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 13 χρόνια προς το παρόν δεν εξελίσσεται θετικά, καθώς στον πρώτο αγώνα η ελληνική ομάδα ηττήθηκε στη Ραβένα με 3-1 σετ και απόψε θέλει «καθαρή» νίκη, με 3-0, ή έστω με 3-1 ώστε να κριθεί το τρόπαιο στο «χρυσό» σετ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πτοούνται και με όπλο τον κόσμο τους, που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο ΣΕΦ, αισιοδοξούν για την ανατροπή και την επανάληψη του επιτεύγματος του 2005 στο ίδιο γήπεδο, όταν ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το τότε Top Teams Cup.
Ανατροπή ψάχνουν και οι γυναίκες του Ολυμπιακού, στην Τουρκία. Οι «ερυθρόλευκες» στον πρώτο τελικό στο κλειστό του Ρέντη ηττήθηκαν με 3-2 σετ από την Μπούρσα και σήμερα θέλουν νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ με 3-2 υπέρ της ελληνικής ομάδας ο τελικός θα οδηγηθεί στο «χρυσό» σετ

ΒΟΛΕΪ Με κοινή αποστολή την ανατροπή

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα, Βόλευ |