Βραβεύονται οι κορυφαίοι του βολιώτικου αθλητισμού

Σήμερα (7/3) στις 8μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας η γιορτή του ερασιτεχνικού αθλητισμού με τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του Δήμου Βόλου. Οι κορυφαίοι αθλητές που θα βραβευθούν επιλέχθηκαν σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια:
Α) Διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες αθλητικών συλλόγων με έδρα τον Δήμο Βόλου, σε Ολυμπιακά αγωνίσματα για επιτυχίες: Συμμετοχή σε Παγκόσμια πρωταθλήματα έως 8η θέση σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και επίδοση ή ισοφάριση αντίστοιχου ρεκόρ, Βαλκανικά πρωταθλήματα μέχρι & 3η θέση, Πανελλήνια πρωταθλήματα μόνο για την 1η θέση ή επίδοση / ισοφάριση αντίστοιχου ρεκόρ και 1η θέση για τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα.
Β) Αθλητές συλλόγων με έδρα τον Δήμο Βόλου, που σημείωσαν μόνο διεθνείς επιτυχίες σε μη ολυμπιακά αθλήματα όπως παραπάνω.
Γ) Ομάδες με άνοδο σε εθνική κατηγορία μετά από αγωνιστική δραστηριότητα την περίοδο 2016-2017.
Επίσης θα βραβευθούν και ο κορυφαίοι ερασιτέχνες αθλητές στα ομαδικά αθλήματα που αναδείχτηκαν με τη σημαντική συνεισφορά της ψηφοφορίας των αθλητικών συντακτών των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Βραβεύονται οι κορυφαίοι του βολιώτικου αθλητισμού