Δεν έγινε σέντρα γιατί δεν πληρώθηκαν οι διαιτητές!

Απίστευτα πράγματα στα Χανιά με το παιχνίδι μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Κέρκυρας για την 25η αγωνιστική της Football League να μην διεξάγεται καθώς ο διαιτητής Γρατσάνης έκλεισε το φύλλο αγώνα.

Ο λόγος; Η γηπεδούχος ομάδα δεν πλήρωσε, όπως όφειλε βάσει ΚΑΠ, τα έξοδα διαιτησίας (2.050 ευρώ). Οι δύο ομάδες (και οι φιλοξενούμενοι) παρακαλούσαν τον ρέφερι να περιμένει για να βρεθεί λύση, ωστόσο ο Γρατσάνης περίμενε ένα 30λεπτο, έκλεισε το φύλλο αγώνα. Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι κατοχυρώνεται με 3-0 υπέρ της Κέρκυρας, ενώ τα Χανιά κινδυνεύουν και με αφαίρεση βαθμών.

Πάντως, η διοίκηση του ΑΟΧ υποστηρίζει πως βρήκε τα χρήματα, αλλά ο διαιτητής είχε κλείσει το φύλλο αγώνα λόγω της παρέλευσης του χρονικού ορίου. Μάλιστα, άνθρωπος της ομάδας έδειξε τα χαρτονομίσματα και στους φιλάθλους για να τους πείσει πως τα λεφτά βρέθηκαν (με καθυστέρηση βεβαίως).

Κατά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί των Χανίων τα… έβαλαν με τους παίκτες της ομάδας τους και τους έβρισαν, με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να εξηγήσουν πως είναι οι τελευταίοι που φταίνε!

Δεν έγινε σέντρα γιατί δεν πληρώθηκαν οι διαιτητές!

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |