Δεν θα παίξει η Σερένα Ουίλιαμς στο Αυστραλιανό Open

 

Είναι πλέον επίσημο, η Σερένα Ουίλιαμς δεν θα επιστρέψει τελικά στα γήπεδα ούτε στο open της Αυστραλίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 28 Ιανουαρίου. Όπως ανακοίνωσε  η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια δεν θα αγωνιστεί, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμη για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση τονίζει:

«Μετά από τον πρώτο μου αγώνα μετά τη γέννα, συνειδητοποίησα πως είμαι πολύ κοντά στο επίπεδο που θέλω να είμαι. Ο προπονητής και η ομάδα μου πάντα μου λένε να πηγαίνω μόνο στα τουρνουά για τα οποία μπορώ να φτάσω μέχρι το τέλος. Με δεδομένο αυτό, με απογοήτευση δηλώνω πως αποφάσισα να μην αγωνιστώ στο Australian Open αυτή τη χρονιά.»

Η 36χρονη Αμερικανίδα τενίστρια, κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam και 72 συνολικά, έγινε μητέρα πριν από περίπου τρεις μήνες. Η εγκυμοσύνη της ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από τα γήπεδα και δεν έπαιξε το μεγαλύτερο διάστημα του 2017. Τελευταία φορά που μετείχε σε αγώνες ήταν στις αρχές του έτους, στο Αυστραλιανό open, το οποίο και κατέκτησε και μάλιστα λίγες ημέρες αργότερα έμαθε πως ήδη ήταν έγκυος.

Πηγή ΕΡΤ

Δεν θα παίξει η Σερένα Ουίλιαμς στο Αυστραλιανό Open