Διπλό για τους Παίδες της ΕΠΣΘ στην Λαμία με 1-2

Επιστροφή στις νίκες για τους Παίδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας απέναντι στους αντίστοιχους της ΕΠΣ Φθιώτιδας με σκορ 1-2. Οι παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου μπήκαν από την αρχή δυνατά στο αγώνα και επέβαλλαν τον ρυθμό τους.

Στο 25’ o Καλόγηρος με ωραίο σουτ από θέση μέσα δεξιά έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, για ν’ ακολουθήσει στο 30′ η εύστοχη κεφαλιά του Τζιάνη μετά από κόρνερ του Ζαρίφη για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε η μείωση του σκορ σε 1-2 αλλά και πάλι με ψύχραιμη κυκλοφορία της μπάλας και έλεγχο του παιχνιδιού ήρθε η δίκαιη νίκη.

Έτσι οι Παίδες της ΕΠΣΘ παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας πραγματοποιώντας ακόμα ‘ενα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Τσιγκόπουλος, Παλάσκας, Καρανίκας, Φίστι, Καλογιάννης (76’ Κοντονίκας), Κωστάκης, Αποστόλου, Φαφούτης, Παπαζαχόπουλος, Αδάμ, Κουρκουλιώτης

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Πουλιάνας, Μπαϊράμης, Κουτούπης (67’ Αδάμος), Κουτσιμπίνας, Χολέβας, Κωστούλας, Τζιάνης (72’ Μέμτσας), Τζαφλέρης, Κολώνιας (79’ Μακρής), Καλόγηρος, Ζαρίφης (58’ Μπουμπούκης)

 

Η 4η αγωνιστική

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 1-2

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ-ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 0-5

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΕΠΣ Θεσσαλίας  10

2 ΕΠΣ Εύβοιας 7

3 ΕΠΣ Φθιώτιδας  6

4 ΕΠΣ Ευρυτανίας  0

Η επόμενη 5η αγωνιστική – 20/12/2017

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Διπλό για τους Παίδες της ΕΠΣΘ στην Λαμία με 1-2

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |