Δ. Γιαννακόπουλος: Αν χάσετε το πρωτάθλημα, να φύγετε όλοι

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την ήττα της ομάδας από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Ο κ. Γιαννακόπουλος έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, ενώ στην ομιλία του δε δίστασε να υπογραμμίσει ότι «αν χάσετε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της δεκαετίας, τότε να φύγετε όλοι».
«Ο Παναθηναϊκός μετρά 22 σερί σεζόν με τουλάχιστον έναν τίτλο κάθε χρόνο. Δεν είναι δυνατό να είστε αυτοί που θα συνδέσετε το όνομά σας με το τέλος αυτού του σερί στην ιστορία του συλλόγου. Αποκλειστήκατε στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, αποκλειστήκατε από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, τη Ρεάλ, δεν σας είπε κανείς τίποτα», τόνισε.
«Δεν είναι δυνατόν, όμως, να χάσετε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της δεκαετίας! Να σηκωθείτε να φύγετε όλοι, αν το καταφέρετε αυτό! Δεν είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να μην κάνετε έστω ένα φάουλ στον τελικό, αυτό δείχνει τη διάθεσή σας, δείχνει πολλά… Τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μόνο μετά από κατάκτηση ομαδικών τίτλων και όχι ατομικές διακρίσεις. Δεν αρκεί να γράφετε στην στατιστική πόντους, ασίστ. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει τίτλους… », συμπλήρωσε.

Δ. Γιαννακόπουλος: Αν χάσετε το πρωτάθλημα, να φύγετε όλοι

Αθλητισμός, Μπάσκετ |