Επηρεάζει και την Ρεάλ το Brexit λόγω… Μπέιλ!

 

H απόφαση των Βρετανών για έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις, οι οποίες αγγίζουν και τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ένα από τα θύματα, θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης…

Το Brexit, , δεν «αγγίζει» ποδοσφαιρικά μόνο τις χώρες της Βρετανίας, αλλά και τους Βρετανούς που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ένας εξ’ αυτών, είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ. Η έξοδος της Βρετανίας από την Ε.Ε σημαίνει ότι ο Ουαλός δεν θα είναι πια κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου, συνεπώς ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει ήδη τρεις μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις της (Χάμες Ροντρίγκες, Κασεμίρο, Ντανίλο) και σύμφωνα με την «AS», ένας εξ’ αυτών θα πρέπει να «θυσιαστεί» προκειμένου ο Γκάρεθ Μπέιλ να παραμείνει στη Μαδρίτη. Η μαδριλένικη εφημερίδα, επισημαίνει ωστόσο ότι το Brexit δεν θα επηρεάσει άμεσα τα πλάνα του Ζιντάν, καθώς η απόφαση των Βρετανών δεν θα τεθεί σε ισχύ μέχρι το 2018.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, οι διοικούντες τον σύλλογο επιθυμούν να «δέσουν» για χρόνια τον 26χρονο διεθνή εξτρέμ, προσφέροντάς του συμβόλαιο ως το 2023 με ετήσιες απολαβές που θα τον καθιστούν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως.

Επηρεάζει και την Ρεάλ το Brexit λόγω… Μπέιλ!

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |