Επιτυχίες στο Πρωτάθλημα Χιονοσανίδας

Οι Αναστάσιος Ζαρκάδας (ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ) και Θεόδωρος Τοπκαράς (ΔΡΑΜΑ) ήταν οι νικητές του αγωνίσματος Boardercross (SBX) στις κατηγορίες ανδρών και εφήβων αντίστοιχα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού…..Στην ίδια αγωνιστική διαδρομή την ίδια ημέρα έγινε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του αγωνίσματος Ski Cross με τον Παύλο Τριποδάκη (ΑΘΗ) να κερδίζει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στους άνδρες, ενώ στις κατηγορίες γυναικών – νεανίδων πρώτευσαν οι Μαρία Ελένη Γαλάνη (ΑΣΠ) και Ζωή-Ρεβέκκα Ραδόγλου (ΑΘΗ).  Επίσης το χρυσό κέρδισαν οι αθλητές του ΕΟΣ Αθηνών, Γεράσιμος Βασιλάτος στους εφήβους και Αντώνιος Μπάλλας στους παίδες.

Παιδικό γιγαντιαίο

Η Μαρία-Ακριβή Μουδιώτη (ΝΑΟ), στο αγώνισμα του παιδικού γιγαντιαίου, στις παγκορασίδεςκαι ο Αστέριος Μπάκας (ΑΛΠ) στους παμπαίδες, ήταν οι νικητές στο πανελλήνιο κριτήριο χιονοδρομίας αλπικών αγωνισμάτων, μικρών ηλικιών. Αγώνες που έγιναν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, το περασμένο Σαββατοκύριακο, με πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και άριστη διοργάνωση.

Στο αγώνισμα Combine νικητές ήταν οι χιονοδρόμοι του ΕΟΣ Βόλου Μαρία-Νικολέτα Καλτσογιάννη και Δημήτρης Ασβεστάς, στις δύο κατηγορίες τους.  

chionodromia_o_dt_32_2015_03_31_f1_paides_korasides

Στο Μπάνσκο

Η Αναστασία Μάντσιου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στην τεχνική κατάβαση των γυναικών, στον διεθνή αγώνα αλπικών αγωνισμάτων που έγινε στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Στο ίδιο αγώνισμα η Μαρία Σαμαρίνουτερμάτισε στην 4η θέση, ενώ στους άνδρες ο Γιάννης Αντωνίου έκανε την καλύτερη εμφάνιση, τερματίζοντας στην 8ηκαι 11η θέση.

chionodromia_o_dt_32_2015_03_31_f3 chionodromia_o_dt_32_2015_03_31_f2_samarinou

Στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης ο Γιάννης Πρώιος τερμάτισε στην 11ηθέση, ενώ ο Γιάννης Αντωνίου ήταν 10ος. Στις γυναίκες η Μαρία Σαμαρίνου ήταν εξαιρετική και έχασε στις λεπτομέρειες το μετάλλιο αφού κατετάγη στην 4ηκαι 6ηθέση τις δύο αγωνιστικές ημέρες.

 

 Επιτυχίες στο Πρωτάθλημα Χιονοσανίδας

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |