Η Αργώ 2η θέση στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά παγκορασιδων στην Τιμισοάρα Ρουμανίας

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν οι παγκορασίδες της Αργούς και με ένα αργυρό μετάλλιο στις αποσκευές τους. Το ταξίδι ξεκίνησε στις 26/12 στις 21.00 και φτάσαμε στην Τιμισοάρα στις 15.00 την άλλη ημέρα 18 ώρες οδοιπορικό. Οι προπονητές, οι γονείς και οι παίκτριες της τοπικής ομάδας μας παρέθεσαν δείπνο και μετά μας ξενάγησαν στο φωταγωγημένο κέντρο της αγοράς, εκεί ζήσαμε μιαν απίστευτη εμπειρία από τις ομορφιές της πόλης.

Την επόμενη ημέρα άρχισαν οι αγώνες του ομίλου, αλλά λόγο υπερβολικής κόπωσης από το πολύωρο ταξίδι καταταγήκαμε τρίτοι, αλλά περάσαμε στον ημιτελικό που γίνονταν στις 10.00 την άλλη ημέρα με το αδελφό σωματείο CSMTIMISOARA. Κάθε ομάδα ήθελε να κατακτήσει το παιχνίδι για να περάσει στον Τελικό. Νικητές με 3-1 σετ ήταν η ΑΡΓΩ παίζοντας κατά μεγάλα διαστήματα καταπληκτικό βόλλεϋ απέναντι σε ένα πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο. Η ομάδα είχε πια πάρει το εισιτήριο για τον Τελικό εναντίον της περσινής πρωταθλήτριας Ρουμανίας LUGOJ. Τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ έδωσαν και σε αυτό το παιχνίδι τον καλύτερο τους εαυτό αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες υπέρ της Ρουμανικής ομάδας με 3-1 σετ. Μετά ακολούθησε η τελετή απονομής στις τρεις πρώτες ομάδες του τουρνουά και η αρχηγός της ομάδας Πώπου Ελευθερία να σηκώνει το κύπελλο της δεύτερης θέσης. Το βράδυ της ίδιας ημέρας οι φίλοι μας από την Τιμισοάρα μας παρέθεσαν αποχαιρετιστήριο δείπνο σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης και όλοι μαζί δώσαμε υπόσχεση να ξαναβρεθούμε στην Ελλάδα.

Την αποστολή αποτελούσαν οι εξής αθλήτριες : ΠΩΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΑΜΙΝΑΡΗ ΑΡΓΥΡΩ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΑΠΑΡΑ ΝΑΝΣΥ, ΠΟΛΥΖΩΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΑΪΛΑ ΧΡΥΣΑ, ΚΑΣΙΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΣΙΟΥΡΑ ΧΑΡΑ και ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ. Αρχηγός αποστολής και προπονητής : ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Βοηθός προπονητή: ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Διοικητικός υπεύθυνος: ΜΑΤΖΑΦΛΕΡΗ ΝΙΚΗ Συνοδοί γονείς: ΜΠΑΝΤΕΛΗ ΑΜΑΛΙΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΑΤΖΑΦΛΕΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΚΑΡΜΠΑ ΑΝΑΤΟΛΗ και ΒΑΡΣΑΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

Ο προπονητής και εμπνευστής αυτής της συνεργασίας με σύλλογο του εξωτερικού Βαγγέλης Σταθόπουλος μας δήλωσε:

Ένα υπέροχο ταξίδι, εμπειρία ζωής για τις μικρές αθλήτριες της Άργους έφτασε στο τέλος. Επιστρέψαμε με υπέροχες αναμνήσεις από όλα τα όμορφα που ζήσαμε και φυσικά το κύπελλο της δεύτερης θέσης σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Και επειδή δεν αποτυπώνονται όλα με φωτογραφίες και υπάρχουν πολλά που μείνανε στην καρδιά μας θα αναφέρω την βαθιά συγκίνηση που νιώσαμε βλέποντας τα κορίτσια μας να μπαίνουν για τον τελικό απαγγέλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο ,τα συγχαρητήρια που μας δώσανε οι συνοριοφύλακες κατά την επιστροφή μας ,και το πάθος ,πείσμα, ήθος που παρουσίασαν τα κορίτσια μας χωρίς να μας δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα. Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή του αδελφού σωματείου Dan Jitaru για την απίστευτη φιλοξενία που βιώσαμε, τα παιδιά για την καταπληκτική αγωνιστική παρουσία τους αλλά και την άψογη συμπεριφορά τους, τους γονείς που ανέλαβαν το δύσκολο έργο της συνοδείας τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στα χέρια μας και τους οδηγούς από το πρακτορείο Λαζάρου, Λαζάρου Γιώργο και Φώτου Βασίλη για το μαγικό αυτό ταξίδι που θα το θυμόμαστε για πάντα !!!

Η Αργώ 2η θέση στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά παγκορασιδων στην Τιμισοάρα Ρουμανίας

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα, Βόλευ |