Η ελληνική 4άδα για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Δύο αθλητές και δύο αθλήτριες θα αγωνιστούν με τα ελληνικά χρώματα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της ΠιόνΤσανγκ, που θα διεξαχθούν από 9-25 Φεβρουαρίου.
Έτοιμη για την αναχώρησή της με προορισμό την Νότια Κορέα είναι η ελληνική αποστολή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν στην ΠιόνΤσανγκ από τις 9 έως τις 25 Φεβρουαρίου. Η ελληνική ομάδα αποτελείται από δύο αθλητές (Απόστολος Αγγέλης, Ιωάννης Αντωνίου) και δύο αθλήτριες (Σοφία Ράλλη, Μαρία Ντάνου), που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στη μεγάλη χειμερινή διοργάνωση.
«Οι αθλητές μας κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες ώστε να πετύχουν τα όρια συμμετοχής τους. Μάλιστα, άλλοι δύο έχασαν την τελευταία στιγμή την ευκαιρία παρουσίας τους στην PyeongChang. Η πενιχρή οικονομική βοήθεια της πολιτείας σε θέματα Ολυμπιακής προετοιμασίας δε βοήθησε καθόλου, όπως ήταν φυσικό. Αρκεστήκαμε στη μεγάλη βοήθεια που μας παρείχε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Στόχος μας είναι οι αξιοπρεπείς εμφανίσεις» δήλωσε ο Αρχηγός Αποστολής της ελληνικής ομάδας Βασίλης Κατσώρας.
Στην αποστολή μετέχουν οι προπονητές Στέργιος Πάππος και Τιμολέων Τσουρέκας.

Η ελληνική 4άδα για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |