Η συνέχεια του ΣΔΥ Βόλου με Αλόννησο

Αυτή τη Κυριακή 27 Μαΐου θα γίνει το Alonissos Challenge και ο ΣΔΥΒ οργανώνει εκδρομή σε συνδυασμό με το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος. Περισσότερες πληροφορίες στα μέλη του συλλόγου.
Μία βδομάδα μετά, το Σάββατο 2 Ιουνίου θα γίνουν τα Ρήγεια 2018 στο Στάδιο Βελεστίνου, με την υποστήριξη του ΣΔΥ Βόλου. Θα γίνουν αγώνες παιδικών κατηγοριών για όλα τα αγωνίσματα του στίβου με ώρα εκκίνησης στις 17.30 και στο τέλος αγώνας 3 χιλιομέτρων για τους ενήλικες. Ο ΣΔΥΒ καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να φέρουν τα παιδιά τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Οι αγώνες εντάσσονται ατα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου και ενόψει της συμπλήρωσης φέτος 220 χρόνων από το θάνατο του Εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή.
Όσον αφορά τους αγώνες που θα διοργανώσει και θα συνδιοργανώσει ο ΣΔΥΒ το επόμενο διάστημα, αυτοί είναι:
Historic Run θα γίνει σε συνεργασία με το Μουσείο Τσαλαπάτα στις 30 Σεπτεμβρίου. Απόσταση 5 χιλιόμετρα με εκκίνηση από το Μουσείο και διαδρομή προς αρχαιολογικό χώρο Πευκακίων. Συμμετοχή δωρεάν, ενώ επίσης θα υπάρχουν ομιλίες, ξενάγηση κ.α.
Η μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή, το 6ο Τρέχω για την ΦΛΟΓΑ, θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου. Με ποσό συμμετοχής 3 ευρώ που πηγαίνει απευθείας στη Φλόγα, χωρίς το παραμικρό έξοδο ώστε να υπάρχουν κρατήσεις, με απόσταση μόλις 2 χιλιόμετρα ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από ενός μέχρι 101 ετών, η παραλία του Βόλου πλημμυρίζει κάθε χρόνο από χιλιάδες πολίτες και η Φλόγα λαμβάνει σημαντική βοήθεια.
Υποστηρικτής στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού «Almyros City – Zerelia Lakes» που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου από τον Δήμο Αλμυρού σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Αλμυρού και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα είναι ο ΣΔΥ Βόλου.
Στις 14 Οκτωβρίου θα γίνει ο 18ος Ρήγειος Δρόμος στο Βελεστίνο. Στη διοργάνωση συμμετέχουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Βελεστίνου και ο ΣΔΥ Βόλου.
O 4ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου. Ο Ε.Ο.Σ. Βόλου και ο ΣΔΥ Βόλου υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και της Δ/σης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την υποστήριξη την Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν τους αγώνες αποστάσεων 5χλμ και 10χλμ καθώς και 1000 και 500 μέτρων για παιδιά.

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων ο Βόλος θα γιορτάσει με το 3ο Volos Santa Run.

Επίσης ο 5ος Ημιμαραθώνιος Βόλου / 26ος Δρόμος Υγείας 2019 προγραμματίστηκε για το Σάββατο 13 Απριλίου του επόμενου έτους.
Άνοιξαν οι εγγραφές του ΣΔΥ Βόλου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2018 και τους παράλληλους αγώνες
Άνοιξαν οι ομαδικές εγγραφές για τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων, που θα γίνουν στις 13 Νοεμβρίου 2017. Σε κάθε Σύλλογο Δρομέων δόθηκε περιορισμένος αριθμός θέσεων. Η προθεσμία για τις δηλώσεις είναι ως το τέλος του μήνα (Πέμπτη 31 Μαΐου). Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου σε συνεργασία με τον χορηγό του Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Μαγνησίας θα βάλει 2 ή 3 λεωφορεία για τη μετάβαση (100 ή 150 θέσεις). Οι αθλητές μπορούν να πάρουν και μέλη της οικογένειάς τους στο λεωφορείο.

Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις γίνονται αποκλειστικά στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 όπου θα καταχωρούνται τα στοιχεία, ενώ οι εγγραφέντες θα δηλώνουν επίσης αν θα ακολουθήσουν την αποστολή με τα λεωφορεία και αν θα μείνουν στο ξενοδοχείο που κλείσει ο σύλλογος. Τα μέλη που θέλουν να γραφτούν στον αγώνα καλούνται να διαβάσουν στο σάιτ του συλλόγου τις πλήρεις οδηγίες για τη συμμετοχή και την εγγραφή την οποία πρέπει να ολοκληρώσουν πριν το τέλος της διαδικασίας (το αργότερο ως τις 31 Μαΐου). Πληροφορίες Σπύρος Τρύφωνος τηλέφωνο 2421023523.

Η συνέχεια του ΣΔΥ Βόλου με Αλόννησο

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |