Η συνέχεια του Συλλόγου Δρομέων Βόλου ως το τέλος του 2018

Άλλοι 3 αγώνες παίρνουν σειρά για συμμετοχή των δρομέων του Συλλόγου Δρομέων Βόλου αυτή τη Κυριακή. Στον 16ο Ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα και τον παράλληλο αγώνα των 5 χιλιομέτρων που γίνονται με δωρεάν συμμετοχή θα τρέξουν δεκάδες αθλητές του συλλογου. Οι εγγραφές συνεχίζονται είτε απευθείας μέσω του λινκ προκήρυξης, είτε στο κατάστημα Aspirina. Ο Αχιλλέας Γιαννούλας θα εκπροσωπήσει τον ΣΔΒ στον Δρόμο Θυσίας Καλαβρύτων, και ο Χρήστος Τσιτσιγιάννης στον 13ο Χειμωνιάτικο Ενιπέα στον Όλυμπο.
Ο 17ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Μνήμης και Θυσίας Αγριά-Δράκεια θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου με δωρεάν συμμετοχή. Οι δρομείς του ΣΔ Βόλου προαιρετικά μπορούν να γράφονται επίσης στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 ώστε ο σύλλογος να στείλει ομαδική συμμετοχή. Την ίδια ημέρα αθλητές του συλλόγου θα τρέξουν και στο Run the Lake 2018 στη Βουλιαγμένη.
Το 3ο Volos Santa Run θα γίνει το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30. Θα διατηρηθεί η ίδια διαδρομή με τις προηγούμενες χρονιές, απόστασης ενός χιλιομέτρου με εκκίνηση από το χωριό του Άη Βασίλη, θα διασχίζει την Ερμού και θα τερματίζει στον Άγιο Νικόλαο. Το Volos Santa Run θα εξακολουθήσει να μην έχει αγωνιστικό/ανταγωνιστικό χαρακτήρα, και θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη φιλανθρωπική διάσταση.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Βόλου ετοίμασε ένα πλήρες αφιέρωμα για τον αγώνα των 144 δρομέων του ΣΔΒ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Το αναμνηστικό βίντεο βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=mlkNRkj5HGg
Η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΔ Βόλου με ελεύθερη τη συμμετοχή και τη παρουσία όλων των μελών έγινε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου. Συζητήθηκαν οι κινήσεις για το προσεχές διάστημα, για τη κοπή πίτας τον Ιανουάριο όπου ο ΣΔΒ θα γιορτάσει τα 30 χρόνια ιστορίας του, και βέβαια για τον 5ο Ημιμαραθώνιο Βόλου που θα γίνει στις 20 Απριλίου. Ο προγραμματισμός για τον αγώνα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς 1 ευρώ από κάθε συμμετοχή θα δοθεί στη Κιβωτό του Κόσμου παράρτημα Βόλου, με εγγυημένο ελάχιστο ποσό τα 2.000 ευρώ.

Η συνέχεια του Συλλόγου Δρομέων Βόλου ως το τέλος του 2018

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |