Η ώρα της Αγγλίας …στις 21.00 με Τυνησία

Στην σέντρα του μουντιάλ οι Άγγλοι που θα παλέψουν για την πρωτιά του έβδομου ομίλου και το βράδυ στις 21.00 τα Βρετανικά «λιοντάρια« θα κοντραριστούν με τους Τυνήσιους.
Θα γίνουν ήρωες ή θα είναι μια ακόμα χαμένη γενιά Άγγλων ποδοσφαιριστών; Ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα των αποτυχιών σε μουντιάλ ή μια νέα ευκαιρία για ανάστασης για την Αγγλία; Το ερώτημα αυτό θα το απαντήσουν οι διεθνείς στα γήπεδα της Ρωσίας.Ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ έχει φτιάξει μια ομάδα, που ξέρει να αμύνεται και να χτυπά στην κόντρα. Σε αυτό το στιλ παιχνιδιού βοηθά η καλή φουρνιά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι με Χάρι Κέιν, Ντέλε Άλι, Στέρλινγκ και Ράσφορντ.Η φιλοδοξία και το ταλέντο υπάρχουν σε υπερθετικό βαθμό, το θέμα είναι να μπορεί να αλλάξει η νοοτροπία και η ψυχολογία.
Η Τυνησία έχει βασικό στόχο να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από σαράντα χρόνια σε μουντιάλ. Οι Αφρικανοί ξέρουν πως θέλουν ένα θάυμα για να ελπίζουν σε πρόκριση και έχουν βάλει ρεαλιστικούς στόχους. Από την εθνική που έχει έντονο το Γαλλικό στιλ ποδοσφαίρου ξεχωρίζει ο Ουαμπί Χαζρί της Ρέν. Προπονητής είναι ο Ναμπίλ Μααλούλ.

Η ώρα της Αγγλίας …στις 21.00 με Τυνησία

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |