Κλεβί Κόλα, η δεύτερη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου!

Δεύτερη χειμερινή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Κόλα. Η ανακοίνωση  «Μόλις πριν από λίγη ώρα, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ήρθε σε συμφωνία με τον Κλεβί  Κόλα και πλέον ο 25χρονος μέσος θα αγωνίζεται από το νέο έτος με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Κλεβί Κόλα προέρχεται από την ομάδα του Μαγνησιακού, ενώ έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων. Διακρίνεται για το πάθος του και τη δυναμική του και είναι σίγουρο πως η έλευσή του θα προσφέρει ποιότητα στη μεσαία γραμμή των ερυθρολεύκων.

Ο Κλεβί Κόλα και ο Αντώνης Καμπλιώνης αποτελούν τα δύο «εορταστικά» μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού Βόλου και η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την έλευση του νέου έτους, η Διοίκηση θα ανακοινώνει κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις, που θα ενισχύσουν την ομάδα μας».

 

Να σημειωθεί ότι ο Κόλα φέρονταν να πηγαίνει στον ΓΣΑ αλλά οι άνθρωποι του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κινήθηκαν γρήγορα και έπεισαν τον παίκτη να συνεχίσει στον Ολυμπιακό

Κλεβί Κόλα, η δεύτερη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου!

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο, Πρώτο Θέμα |