Κρίσιμο  Δ.Σ της ΕΠΣΘ σήμερα

Ένα θεωρητικά  κρίσιμο  ΔΣ   για  την  …συνέχεια της ΕΠΣΘ γίνεται σήμερα  στις 8 το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης .Μετά  το Δ.Σ. που συγκάλεσε το περασμένο Σάββατο στην ΕΠΣΘ ο κ. Μπατζιάκας και το οποίο δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας, το  σημερινό Δ.Σ. προγραμματίζεται από την άλλη πλευρά. Αυτό το συγκαλεί ο κ. Πάσχος και το όρισε για Πέμπτη (9/7) στις 8 το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:– Επικύρωση πρακτικών εκτελεστικής γραμματείας.– Έγγραφη ενημέρωση από την ΕΠΟ για τα τεκταινόμενα στην ΕΠΣ Θεσσαλίας.– Μετάβαση κλιμακίου του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ στις έδρες των σωματείων για ενημέρωσή τους.– Διάφορα. Σημειώνεται, ότι στο συμβούλιο έχει προσκληθεί(αν και υπέβαλε παραίτηση)να συμμετάσχει και ο κ. Κωνσταντίνος Τσάγγαρης, προκειμένου να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα κ. Δημήτρη Καραγιάννη.

Την παραίτηση τους από  το  ΔΣ της ΕΠΣΘ  εχουν  υποβάλει οι Κώστας Θεοδώρου, Λευτέρης Τασιόπουλος και ο Κωνσταντίνος Τσάγγαρης , ενώ επίσης υπάρχει και πρόθεση παραίτησης και  από την πλευρά του εκλεγμένου προέδρου Τάσου Μπατζιάκα με σκοπό τη διενέργεια εκλογών …

Έτσι  το διοικητικό συμβούλιο δεν μπορεί να συμπληρωθεί  αφού έχουν εξαντληθεί και τα αναπληρωματικά μέλη αλλα η  απόφαση  για  εκλογές θα πρέπει να  παρθεί  από τον καταστατικό πρόεδρο Μπάμπη Πάσχο που  εχει  την  πλειοψηφία  στο ΔΣ  και μπορεί να κάνει και συμπληρωματικές συμπλήρωσης  του ΔΣ !

Επίσης  υπάρχει αίτημα  26 ομάδων, που ζήτησαν τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και εκλογές  και οι  αιτήσεις   των  σωματείων  θα πρέπει  να κατατεθούν  σήμερα  στο  ΔΣ  που  εχει πλειοψηφία .

Κρίσιμο  Δ.Σ της ΕΠΣΘ σήμερα