Μεγάλη επιτυχία το τριήμερο Τουρνουά “Magnis Cup 2018” (Κ11) του Μαγνησιακού

Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο τουρνουά κατηγορίας Κ11, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Μαγνησιακού με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων από όλη τη Μαγνησία και συγκεκριμένα των Νηλέα, Ερμή, ΓΣ Αλμυρού, Σαρακηνό, Αγ. Παρασκευή, Ακρόπολη, Ολυμπιακό Βόλου και φυσικά του διοργανωτή Μαγνησιακού.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ευχαριστήθηκαν ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο με υψηλού επιπέδου παιχνίδια σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση.
Για τη ιστορία να αναφέρουμε ότι την πρώτη θέση στη διοργάνωση κατέκτησε ο Μαγνησιακός που επικράτησε της Ακρόπολης (6-0). Στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 3η-4η Ολυμπιακός Β.- Αγ. Παρασκευή 2-2 (5-3 πέναλτι), για τις θέσεις 5η-6η Αλμυρός- Ερμής 2-0.
Εκτός από την ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά, , υπήρξαν επίσης απονομές σε ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν. Συγκεκριμένα, τη διάκριση του πολυτιμότερου παίκτη (Mvp) της διοργάνωσης κατέκτησε ο Τασιός της Αγ. Παρασκευής και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Θ. Τσιάτσιος του Αλμυρού
Ευχαριστήριο Μαγνησιακού σε χορηγούς
Η διοίκηση του ΑΣΒ Μαγνησιακός ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης “Magnis Cup- Ακαδημιών 2018”, νερά “Σέλι” που κάλυψε την εκδήλωση που κάλυψε την εκδήλωση και ιδιαίτερα τον κ. Μεντεκίδη, “Φάρμα Βελεστίνου” που πρόσφερε στα παιδιά επιδόρπια (κρέμες) και την “Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Βόλου” για την παρουσία της στο χώρο για την προσφορά Α΄ Βοηθειών, που ευτυχώς δεν χρειάστηκε…
Επίσης, ευχαριστούν θερμά τις ομάδες που συμμετείχαν Νηλέα, Ερμή, ΓΣ Αλμυρού, Σαρακηνό,Αγ. Παρασκευή, Ακρόπολη, Ολυμπιακό Βόλου κι εύχονται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές καλό καλοκαίρι.

Μεγάλη επιτυχία το τριήμερο Τουρνουά “Magnis Cup 2018” (Κ11) του Μαγνησιακού

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |