Με 3 αθλητές/αθλήτριες ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς  στο Κarate1 Youth league-Sofia 2018

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των αθλητών του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς <<Ο ΜΑΧΗΤΗΣ>>.Οι οποίοι θα αναχωρήσουν την Παρασκευή 25 Μαΐου μαζί με σύνοδο-προπονητή τους τον Κρίσιλα Ιωάννη ,για να συμμετάσχουν στο Διεθνές Τουρνουά KARATE1 YOUTH LEAGUE-SOFIA 2018(Ολυμπιακό Καράτε )το Σάββατο και την Κυριακή, που διοργανώνει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Καράτε στα Σόφια της Βουλγαρίας υπό την αιγίδα της WKF (Word Karate Federation).
Αξίζει να σημειωθεί τα Karate1 Youth league είναι ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα διεθνή τουρνουά στο χώρο του καράτε που διοργανώνει η WKF σε διάφορες χώρες του κόσμου.Συγκεκριμένα στο KARATE1 YOUTH LEAGUE-SOFIA 2018 θα συμμετάσχουν 71 χώρες από 422 σύλλογους με 1798 αθλητές/αθλήτριες με μοναδική συμμετοχή από την Κεντρικη Ελλάδα τον σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς<< Ο ΜΑΧΗΤΗΣ >>.
Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι:
ο Κορομηνάς Κωνσταντίνος στην κατηγορία Εφήβων στα -63 κιλά ,
ο Αγαθουλέσης Θεόδωρος στην κατηγορία Εφήβων +70 κιλά ,
η Παπαδοπούλου Αναστασία – Ραφαέλα στην κατηγορία U14 κορασίδων +47 κιλά.
Οι αθλητές ευελπιστούν για μια καλή εμφάνιση αλλά και για την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Την όλη προετοιμασία του ανέλαβε ο διευθύνων προπονητής β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. και πρωταθλητής στο Ολυμπιακό καράτε Κρίσιλας Ιωάννης του συλλόγου <<Ο ΜΑΧΗΤΗΣ>> Το Δ.Σ. του Συλλόγου τους εύχεται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.

Με 3 αθλητές/αθλήτριες ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς <<Ο ΜΑΧΗΤΗΣ >> στο Κarate1 Youth league-Sofia 2018

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |