Νέα σχολή από himera sailing school

Διανύοντας τον τρίτο, πλέον, φθινοπωρινό μήνα, η himera sailing school σε συνεργασία πάντα με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Βόλου Ανοικτής Θαλάσσης, συνεχίζει την εκπαιδευτική και αγωνιστική δραστηριότητα στην ανοικτή θάλασσα!

Πιο συγκεκριμένα, τα προηγούμενα δυο Σαββατοκύριακα πραγματοποιήθηκαν δύο διήμερα εκπαιδευτικά ταξίδια στη Β. Εύβοια, ένα refresh weekend, με πλήρωμα παλιούς μαθητές της σχολής και το άλλο στα πλαίσια της εκπαιδευτικής διαδικασίας του τρέχοντος τμήματος κυβερνητών!

Παράλληλα προγραμματίζεται έναρξη νέων τμημάτων στις 18-19/11 για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το δίπλωμα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης και νωρίτερα τη Δευτέρα και Τετάρτη 13-15/11 θα πραγματοποιηθούν δύο ενημερωτικές συναντήσεις στα γραφεία του ομίλου, Ιάσονος 141-4ος, από 19:00 ως 21:00 για αναλυτική ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο 11-12/11 θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας του τοπικού πρωταθλήματος του ΙΟΒΑΘ με έντονο ενδιαφέρον, μιας και τρία σκάφη διεκδικούν τη φετινή θέση του πρωταθλητή, με δυο εξ αυτών να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαιδευτική δραστηριότητα δείτε στο www.himera-sailing.gr, facebook page: himera sailing school ή επικοινωνήστε μαζί στα στο [email protected] και 6974591192.

Νέα σχολή από himera sailing school

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |