Ξεχωριστό φιλικό στο Πανθεσσαλικό  μεταξύ Νίκης-Ολυμπιακού Βόλου

Ένα ξεχωριστό φιλικό γίνεται σήμερα (4μμ) στο Πανθεσσαλικό μεταξύ Νίκης-Ολυμπιακού Βόλου . Οι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης θα αναμετρηθούν στις 16.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, σ’ έναν αγώνα γιορτή, ο οποίος διενεργείται για τη στήριξη του Γηροκομείου Βόλου, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην σημαντική αυτή κοινωνική δομή…
Είναι η τέταρτη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, καθώς πέρα από τις δύο επίσημες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, Ολυμπιακός και Νίκη είχαν βρεθεί αντίπαλοι και το περασμένο καλοκαίρι. Το σημερινό παιχνίδι αναμένεται να το παρακολουθήσουν αρκετός κόσμος, καθώς η κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων είναι μεγάλη, παρότι το ματς δεν είναι επίσημο.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα εισέρχονται από την τρίτη πεζογέφυρα, απ’ όπου θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το εκδοτήριο που θα λειτουργεί και θα προωθούνται στο βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς τον Περιφερειακό).
Οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου θα εισέρχονται από την πρώτη πεζογέφυρα, όπου και θα μπορούν από το εκεί εκδοτήριο να προμηθευτούν το εισιτήριό τους και θα προωθούνται στο νότιο πέταλο (προς την Νέα Ιωνία).
Η δεύτερη πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή για τους φιλάθλους. Από εκεί θα εισέρχονται μόνο οι μικροί αθλητές των ακαδημιών των δύο συλλόγων, τρόφιμοι κι εργαζόμενοι του Γηροκομείου, οι διοικήσεις των ομάδων, παλαίμαχοι αθλητές, αλλά και επίσημοι προσκεκλημένοι.
Υπενθυμίζεται ότι η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 5€ και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Γηροκομείο Βόλου.
Νωρίτερα του φιλικου, τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου των δύο ομάδων θα παίξουν στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, το οποίο θα χωριστεί στη μέση για να γίνουν δύο παιχνίδια.

Ξεχωριστό φιλικό στο Πανθεσσαλικό μεταξύ Νίκης-Ολυμπιακού Βόλου