Ο ΟΜΑΘ στην Ανάβαση Ελασσόνας

Με πληθώρα συμμετοχών ολοκληρώνεται το κύπελλο αναβάσεων της Βορείου Ελλάδας η γειτονική Ανάβαση Ελασσόνας

Φυσικά ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας δεν θα μπορούσε να λείπει από τον συγκεκριμένο αγώνα δηλώνοντας δυναμικά παρόν με πέντε συμμετοχές.

Οι τρεις από αυτές είναι στην κατηγορία 1400-1600 κ.εκ. όπου οι Επιπλοραμα Πατατουκος με Suzuki Ignis και Giorgos Sanidas με Peugeot 306 θα συνεχίσουν να συλλέγουν πολύτιμες εμπειρίες με τον πρώτο να τρέχει πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα και τον δεύτερο να κοιτάζει πρωτίστως την προσωπική του βελτίωση στους χρόνους.

Φαβορί για τη νίκη στην κατηγορία είναι ο Mixalis Paraskevas με Suzuki Swift με τον πρωτοπόρο του κυπέλλου να θέλει να σφραγίσει την κατάκτηση του στην Ελασσόνα

Από μία συμμετοχή μετράει ο Ο.Μ.Α.Θ. στην Formula Saloon με τον Dimitris Mpertzemis στα ατμοσφαιρικά με BMW M3 E36 να θέλει να συνεχίσει ένα σερί δύο νικών στην συγκεκριμένη κατηγορία παρόλη την απειρία του στην συγκεκριμένη ανάβαση και με τον Grigoris Korinthios στα Turbo να θέλει να δει το Seat Leon Cupra R με λυμένα τα προβλήματα νεότητας ώστε κυνηγήσει μία καλή επίδοση.

Ο Ο.Μ.Α.Θ. (Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας) εύχεται στους αθλητές του καλη επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Ο ΟΜΑΘ στην Ανάβαση Ελασσόνας

Auto-Moto, Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |