Προπώληση εισιτηρίων για τον τελικό ανακοίνωσε η Νίκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, μέσω της οποίας πληροφόρησε τον φίλαθλο κόσμο της για τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, ανάμεσα στους κυανόλευκους και τον ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/3) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Αναλυτικά:
«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει τους φίλαθλους της ομάδας μας σχετικά με τον Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ 2017-2018 που θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 16:00 με αντίπαλο τον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ & ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Οι φίλοι της Νίκης θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από το Νότιο Πέταλο του Σταδίου και η πρόσβασή τους θα γίνεται μόνο από την Α’ Πεζογέφυρα.
Η τιμή των εισιτηρίων καθορίστηκε από την διοργανώτρια στα 5€ και η ομάδα μας θα τα διαθέσει στους φιλάθλους της ΜΟΝΟ μέσω προπώλησης. Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής:
• Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου – Μαιάνδρου 14 – Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς Νέα Ιωνία.
ως Τρίτη 13/3 καθημερινά : 10:00-14:00 το πρωί & 16:00-19:00 το απόγευμα,.
Πληροφορίες για τους φίλους εκτός Μαγνησίας τηλ. 24210-85221.
•Γραφεία ραδιοφωνικού σταθμού Blue Heart – Τάκη Οικονομάκη 2 Βόλος -1ος όροφος
έως την Τρίτη 13/3 καθημερινά (11:00-13:00 το πρωί & 18:30-20:30 το απόγευμα), πληροφορίες τηλ.24210-61717.
Η προπώληση για τους φίλους της ομάδα μας θα γίνεται μέχρι και το Βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου στις 20:30. Με δεδομένη την ήδη αυξημένη ζήτηση εισιτήριων αλλά και ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τονίζεται ότι για να εξυπηρετηθούν όλοι οι φίλαθλοι μας καλούνται να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους από τα σημεία προπώλησης. Η ομάδα μας, επίσης, έχει προνοήσει για την προμήθεια επιπλέον εισιτηρίων σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο.

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Η παρουσία του κόσμου θα στείλει ακόμη ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Άλλωστε ο κάθε αγώνας, ανεξαρτήτως αντιπάλου, πρέπει να είναι γιορτή και απο αυτή την γιορτή δεν πρέπει να λείψει κανείς. Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924-ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
We never give up-We build our future».

Προπώληση εισιτηρίων για τον τελικό ανακοίνωσε η Νίκη

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |