Στα κόκκινα ο Λάζαρος… και η ΑΕΚ

Αδοξα έληξε η συνεργασία της ΑΕΚ με έναν από τους πρωταγωνιστές της στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χτες την απόκτηση του παίκτη για δύο χρόνια, η υπόθεση όμως οδεύει προς «σίριαλ» με την ΑΕΚ. Από την «Ενωση» υποστηρίζουν πως ο παίκτης είναι δεσμευμένος από το συμβόλαιό του με έναν ακόμα χρόνο, βάσει του όρου για 2+1 χρόνια που υπήρχε στην αρχική συμφωνία.
Το τελευταίο 24ωρο ΑΕΚ και Ολυμπιακός αντάλλαξαν εξώδικα για το θέμα, ενώ από την πλευρά του παίκτη υποστηρίζεται ότι δεν υπέγραψε ποτέ τέτοιο όρο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να πάει την υπόθεση στα αθλητικά δικαστήρια, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια για δυσφήμιση, μετά την προχτεσινή δήλωση του παίκτη ότι δέχτηκε απειλές για να υπογράψει την επέκταση συμβολαίου με την ΑΕΚ.
Στο περιθώριο της επισημοποίησης της απόκτησης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον Ολυμπιακό, η φημολογία και για άλλους στόχους των «ερυθρολεύκων» συνεχίζεται. Πορτογαλικά σενάρια φέρουν τον σύλλογο να ενδιαφέρεται για τον Πεδράο της Γκιμαράες, τον οποίο γνωρίζει και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς.

Στα κόκκινα ο Λάζαρος… και η ΑΕΚ

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |