Στο Γκρατς της Αυστρίας η Αναστασία Μεντεκιδη στη Λεμεσό της Κύπρου η Μαρία Χατζηεφραιμίδου

Μια νέα διάκριση έρχεται να προστεθεί στις τόσες επιτυχίες για τις δύο κολυμβήτριες της «Νίκης». Τα δυο κορίτσια μετά την επιτυχημένη παρουσία τους στους Χειμερινούς Αγώνες Κατηγοριών, 3 χρυσά για την Αναστασία και από ένα χρυσό, αργυρό και χάλκινο για τη Μαρία, με τους χρόνους που έκαναν και οι οποίοι ήταν κριτήριο επιλογής, κέρδισαν άξια τη συμμετοχή τους στις δύο Πολυεθνείς Συναντήσεις που θα διεξαχθούν στις 24 & 25 Μαρτίου.
Συγκεκριμένα:

Στο Γκρατς της Αυστρίας θα ταξιδέψει η Αναστασία Μεντεκίδη όπου θα αναμετρηθεί με αθλήτριες έντεκα χωρών (ΤΣΕΧΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΛΛΑΔΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ–ΕΛΒΕΤΙΑ– ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ –ΙΣΡΑΗΛ– ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ) στα αγωνίσματα των 100, 200 & 400 ελεύθερο.

Αντίστοιχα η Μαρία Χατζηεφαιμίδου θα βρεθεί στη Λεμεσσό της Κύπρου και θα συναγωνιστεί στα αγωνίσματα των 200 Μικτή, 100 & 200 πεταλούδα με αθλήτριες δέκα χωρών (ΤΣΕΧΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ- ΕΛΒΕΤΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ).

Οι συναντήσεις αυτές είναι καταγεγραμμένες στο επίσημο καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου των Διεθνών Ομοσπονδιών. Στόχος των κοριτσιών της «Νίκης» είναι να αναδείξουν το ταλέντο τους, να εισπράξουν εμπειρίες από διεθνείς διοργανώσεις και πολύ περισσότερο να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους ώστε να αποτελέσουν ένα ισχυρό αγωνιστικό όπλο της Εθνικής μας Ομάδας στο μέλλον.
Τα μάτια των συναθλητών τους στην ομάδα μας είναι καρφωμένα πάνω τους και οι ευχές για επιτυχία από όλους, προπονητές, γονείς κλπ τις συνοδεύουν. Για την ομάδα του Γ.Σ.Β. ΝΙΚΗ αποτελούν δυο αιχμές στην μέχρι σήμερα πετυχημένη αγωνιστική πορεία. Δεν είναι τυχαίο ότι 1 αγόρι και 4 κορίτσια είναι μέλη των Προεθνικών Ομάδων και 18 αγόρια & κορίτσια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα ταλέντων της ΚΟΕ.
Οι υπόλοιποι 40 κολυμβητές και κολυμβήτριες της αγωνιστικής ομάδας συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη συμμετοχή τους στην Ημερίδα Ορίων που θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου στο κλειστό κολυμβητήριο «Βασίλης Πολύμερος» της πόλης μας.
Βόλος, 20/3/2018
Ο ΕΦΟΡΟΣ

ΒΕΝΕΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

Στο Γκρατς της Αυστρίας η Αναστασία Μεντεκιδη στη Λεμεσό της Κύπρου η Μαρία Χατζηεφραιμίδου

Αθλητισμός, Άλλα αθλήματα |