Τετάρτη (18/4) η κλήρωση των μπαράζ, πρεμιέρα την Κυριακή (22/4)

Απόφαση για την διεξαγωγή της κλήρωσης των αγώνων μπαράζ της Γ’ εθνικής έχει πάρει η ΕΠΟ και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/4). Η αρμόδια επιτροπή της διοργάνωσης προτίθεται να ανακοινώσει σήμερα τις οριστικές της αποφάσεις για τις τρεις σημαντικές υποθέσεις που έχουν προκύψει, να προβεί σε επικύρωση των βαθμολογιών και να ορίσει τις αγωνιστικές.
Η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο όλα πήγαν πίσω λόγω των τριών ζητημάτων που έχει προκύψει. Η πρώτη αφορά τον Ηρακλή, για τον οποίο έχει κατατεθεί υπόμνημα-αίτημα από τον Άρη Παλαιοχωρίου περί νομιμότητας ή μη των Θεσσαλονικιών στους αγώνες μπαράζ. Η δεύτερη αφορά τον ΝΠΣ Βόλου, με τη Νίκη Βόλου να θέτει αντίστοιχο ερώτημα!
Η τρίτη αφορά τον Αστέρα Αμαλιάδα, όπου ο Αστέρας Βλαχιώτη έχει καταθέσει ένσταση για αντικανονική τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού με την Καλαμάτα, άνευ έκδοσης σχετικής άδειας από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με την οικεία ΕΠΣ.
Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι η επιτροπή να μην δεχθεί κανένα από τα αιτήματα, να δικαιώσει Ηρακλή, ΝΠΣ Βόλου και Αστέρα Αμαλιάδας. Και αν οι «ηττημένες» ομάδες δεν καταθέσουν έφεση, οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή (22/4).

Τετάρτη (18/4) η κλήρωση των μπαράζ, πρεμιέρα την Κυριακή (22/4)

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |