Ώρα ευρωκούπας για τις «γοργόνες» του Ολυμπιακού!

Οι επιτυχίες των τμημάτων του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις διαδέχονται η μια την άλλη αφού δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του CEV Challenge Cup από την ομάδα βόλεϊ Γυναικών και το ασημένιο μετάλλιο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στον τελικό της αντίστοιχης διοργάνωσης τη… σκυτάλη πήρε η ομάδα πόλο Γυναικών.
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αναμετράται στις 15:00 με την Ντουναϊβάρος στην Ισπανία για την κατάκτηση του LEN Trophy.
Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν πανηγυρικά με 10-4 της Πάντοβα στον πρώτο ημιτελικό του Final Four του LEN Trophy που ξεκίνησε στο Ματαρό της Ισπανίας και προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης. Στο μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί σήμερα (15:00), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ντουνασβάρος, η οποία επιβλήθηκε 11-7 της Ματαρό. Αυτός θα είναι ο 6ος ευρωπαϊκός τελικός σε 4 χρόνια στον οποίο μετέχει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία θα διεκδικήσει το Σάββατο τον 4ο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της. Παράλληλα ο σημερινός ευρωπαϊκός τελικός θα είναι για το σύλλογό ο 10ος ευρωπαϊκός τα τελευταία 4 χρόνια με την παρουσία των τμημάτων μας στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων να είναι συστηματική και επιτυχημένη, ενώ αποτελεί και την 3η συμμετοχή σε τελικό μέσα στην ίδια σεζόν!

Ώρα ευρωκούπας για τις «γοργόνες» του Ολυμπιακού!