Επιμορφωτικά σεμινάρια στον Μαγνησιακό

Η εκπαίδευση που παρέχεται στις ακαδημίες του Αθλητικού Συλλόγου Βόλου Μαγνησιακός είναι ολοκληρωμένη και δεν περιορίζεται μόνο στη φυσική κατάσταση, στην τεχνική ή στην τακτική εντός του αγωνιστικού χώρου.

Από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας γίνεται μία προσπάθεια ενημέρωσης κι επιμόρφωσης τόσο των νεαρών αθλητών και αθλητριών, όσο και των γονέων τους, γύρω από θέματα που αφορούν την υγεία και την ψυχολογία των αθλητών.

Σ’ αυτό το πλαίσιο ξεκίνησαν τα πρώτα επιμορφωτικά σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και θα απευθύνονται τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους.

Η αρχή έγινε με πρώτο εισηγητή τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Λευτέρη Φούτρη, όποιος στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με τη χρήση βίντεο μίλησε στους γονείς, αρχικά για θέματα διατροφής, και μετά την ολοκλήρωση αυτής της πρώτης ενότητας, που ήταν σε γλώσσα απλή για να είναι κατανοητή και από τα παιδιά, ακολούθησαν θέματα τεχνικού ενδιαφέροντος που αφορούσαν κυρίως στην τακτική και την αγωνιστική παρουσία των τερματοφυλάκων.

Επιμορφωτικά σεμινάρια στον Μαγνησιακό

Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο |